2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ههی بابا دکترا انقد اینور واونور میفرستن ازمایش عکس واسه من درد و خشکی مفاصل هست ک دکتر گفت التهاب د ...

آره برای منم ام آر آی نوشته فعلا برم ب امید خدا حادنباشه🥲

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 

مادرم داشت دکتر گفت 6 ماه استراحت کن جارو برقی نکش رختخواب جمع نکن 3 ماه پیش خودم بود فقط برای دستشویی و حمام بلند میشد الان خوب شده دردم خیلییییی بهتر شده ولی یکم هنوز درد به پاش میزنه تشخیص دکترش این بود که عمل نکنه

عملش سنگینه؟ هزینش بالاس؟

هزینه ها متفاوته بیمارستان دولتی یا خصوصی و دکترت زیرمیزی بگیره یا نه

یکمی استراحت داره ولی تعویض دیسک خیلی سخته پارگی زیاد سخت نیست و اگه اولش باشه و کم باشه با لیزر بدون جراحی انجام میدن

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
مادرم داشت دکتر گفت 6 ماه استراحت کن جارو برقی نکش رختخواب جمع نکن 3 ماه پیش خودم بود فقط برای دستشو ...

عهه خب خداروشکر،منم گفت نمیخوام کارت ب عمل بکشه،من نمیتونم استراحت مطلق کنم پسرم کوچیکه کسیم نزدیکم نیست🥲

عهه خب خداروشکر،منم گفت نمیخوام کارت ب عمل بکشه،من نمیتونم استراحت مطلق کنم پسرم کوچیکه کسیم نزدیکم ...

مادری کسی نیست بیاد پیشت حداقل یک ماه

چطوری اینجوری شدی چیز سنگین بلند کردی؟

مادری کسی نیست بیاد پیشت حداقل یک ماهچطوری اینجوری شدی چیز سنگین بلند کردی؟

چندسال پیشم دکتر گفت دیسک خفیف داری ،بعد یه هفته پیش یهو عود کرد شدید ،مادرم یه ساعت فاصله داره ولی خب خودشم زندگی داره ۵ نفرن اوناهم غذاورسیدگی ب اونا🥲