2777
2789

بچه هاااا اینا خیلی تمیز بودن و در نظر خودشون هستن. زنه(سنشم نسبتا بالاست) از وقتی صمیمی شدیم همش دست تو دماغش میکنه😐😐😐 قبلا اینجوری نبود ابدا اصلا

من که از وقتی اینطوری شده پامو خونش نذاشتم و تنها خونه باشم بیاد درو باز نمیکنم و.. خلاصه سعی میکنم نبینمش.. یکی دوبار چشم افتاد فک کردم حواسش نیست ولی دیدم نهههه تو چشم چشم آدم این غلطو میکنه سه چهار بار کرده..

ولی میدونم قبل عذا پختن و.. میوه آوردن و اینا دستاشو میشوره کلا...

الان عذا فرستاده ینی مامانم اونجا بود با کمک هم درست کردن ولی اصلا دلم نمیااااد بردارم از طرفی عاشق کبابم واقعا گرسنمم هست

چجوری دلمو صاف کنم😐

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواستم بگم بخور بره گفتی بینی دلم نشد نخور من بودم نمی‌خوردم

🤣🤣🤣🤣واقعا من متنفرم ازین کار 

بهم میگم وسواس داری ولی تنها چیزی که باعث وسواسم شده همینه

حال منم بههم زدی

ببخشید🤣🤣🤣🤣چیکارش کنم بنظرت؟

جلوش غیر مستقیم بگم اه چقد بدم میاد ازین کار؟توروخدا یخ راهی بذار جلو پام میاد خونه مون به همه چی دست میزنه دارم بالا میادم

به این فکر کن الان اعضایی خانوادت نشستن کباب هارو تموم کردن

😅😅😅چیکار کنم دیگه جلومون اینکارو نکنه؟جلوش غیر مستقیم بگم اه چقد بدم میاد ازین کار؟توروخدا یخ راهی بذار جلو پام میاد خونه مون به همه چی دست میزنه دارم بالا میادم