2777
2789

همش دوست دارم فاصله رو حفظ کنم از طرفی گاهی با خودم میگم خیلی تنهام اگه چند تا دوست صمیمی داشتم و دورهمی و ‌.‌.. شرکت میکردیم خوب بود

🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا دوست ندارم طرف بیاد خونه ام یا سوالای خیلی خصوصی بپرسه ازم و همین باعث میشه که با شخصی،که تازه ...

کار خوبی میکنی

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

از وقتی یادمه هیچ دوستی اونقدر قابل اعتماد نبود که بشه صمیمی مهم نیست همه دنبال منافع خودشونن

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

جایی سرکار میری ؟ دانشگاه یا جایی که با اجتماع باشی ؟ 

سعی کن یک دوست حداقل برای خودت پیدا کنی نه اینکه خیلی صمیمی باشی ، ولی باهاش برو بیرون و صحبت کن . همون یکی هم خیلی خوبه. 

جایی سرکار میری ؟ دانشگاه یا جایی که با اجتماع باشی ؟ سعی کن یک دوست حداقل برای خودت پیدا کنی نه این ...

قبلا اره ولی از سال ۹۸ به بعد دورکاری شدم و همکاری حضوری نداشتم بعدشم ازدواج و الانم باردارم و استراحت 

حتی نمی تونم تا سر کوچه برم!

🩵

مثلا دوست ندارم طرف بیاد خونه ام یا سوالای خیلی خصوصی بپرسه ازم و همین باعث میشه که با شخصی،که تازه ...

منم ، دوس دارم چهارچوب داشته باشم حرفی ک صلاح میدونم رو بگم هی تو خونه ام نیاد ، ادم تمیز و مرتبی باشه