ویلوبی مدیر استارتر عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 4438 عنوان منو در خرید لپ تاپ یاری بدین 🥸 147 بازدید | 20 پست چه لپ تاپی خوبه ؟؟ برا کارای درسی میخوام 🥲 1404/04/25 | 22:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
setin_77 عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 12417 Asus خوبه اگه واسه درس میخوای در نهایت هر چیزی به وقتش قشنگه...️ .🩷✨️
pinkmangogoli عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 239 تا چه قیمتی میخوای ؟ نوشابه ضرر داره؟/فورتینایتی یا پابیجی ، پابیجی /سامینا مینا ع ع واکا واکا ع ع سامینا مینا سانکا لکا دیس ایز ع افریکا/عو عی عی عا عی عو عو عی عی عی عا عی/شنبهَ جان /عای سیفید این بولور معرکس تعلیمش را به من دادَ کو/هااااااااااا/شما تو ماتریغس یا به قول با کلاسا ماتریکس گیر کردین/خونسرد باشید نفس عم ایق بک اشید
ویلوبی مدیر استارتر عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 4438 باع چرا مارک میگید. مدل بگید ب بنده خدا 🥲😂 الان رفتم اینایی که گفتن و سرچ کردم یه عالمه مدل داره من از کجا بدونم کدوم خوبهههه
pinkmangogoli عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 239 دیگه فووووق فوووووقش ۷۰ خیلی چیزای خوبی میشه پیدا کرد میگردم بهت میگم نوشابه ضرر داره؟/فورتینایتی یا پابیجی ، پابیجی /سامینا مینا ع ع واکا واکا ع ع سامینا مینا سانکا لکا دیس ایز ع افریکا/عو عی عی عا عی عو عو عی عی عی عا عی/شنبهَ جان /عای سیفید این بولور معرکس تعلیمش را به من دادَ کو/هااااااااااا/شما تو ماتریغس یا به قول با کلاسا ماتریکس گیر کردین/خونسرد باشید نفس عم ایق بک اشید
__sky عضویت: 1401/06/12 تعداد پست: 2422 🥲😂 الان رفتم اینایی که گفتن و سرچ کردم یه عالمه مدل داره من از کجا بدونم کدوم خوبهههه باید تحقیق کنیمارک مهم نیس مدل مهمه. وزن سی پی یو جی پی یو صفحه نمایش کیفیتش، اینا چیزاییه ک مهمه با توجه ب کاربریت انتخاب کنی
هاردی عضویت: 1398/06/06 تعداد پست: 1820 لایک لطفاااا ما آنجایی باختیم که صداقت داشتیم در مقابل کسانی که سیاست داشتند🤦🙌
pinkmangogoli عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 239 نوشابه ضرر داره؟/فورتینایتی یا پابیجی ، پابیجی /سامینا مینا ع ع واکا واکا ع ع سامینا مینا سانکا لکا دیس ایز ع افریکا/عو عی عی عا عی عو عو عی عی عی عا عی/شنبهَ جان /عای سیفید این بولور معرکس تعلیمش را به من دادَ کو/هااااااااااا/شما تو ماتریغس یا به قول با کلاسا ماتریکس گیر کردین/خونسرد باشید نفس عم ایق بک اشید
pinkmangogoli عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 239 عکسشو فرستادم داره میاد الان این خوبه اگه حافظه هم دیدی کمه میتونی بعداً ارتقا بدی نوشابه ضرر داره؟/فورتینایتی یا پابیجی ، پابیجی /سامینا مینا ع ع واکا واکا ع ع سامینا مینا سانکا لکا دیس ایز ع افریکا/عو عی عی عا عی عو عو عی عی عی عا عی/شنبهَ جان /عای سیفید این بولور معرکس تعلیمش را به من دادَ کو/هااااااااااا/شما تو ماتریغس یا به قول با کلاسا ماتریکس گیر کردین/خونسرد باشید نفس عم ایق بک اشید