2777
2789
عنوان

دانشجو ها یا کنکوری ها

108 بازدید | 25 پست

دخترا شما جزوه الکترونیک و تبلت استفاده میکنید یا کتاب فیزیکی 

اگه تبلت 

من مارک تبلتم شیایومی ‌پد۷ هست نمیدونم قلم چه مارکی بخرم ارزون باشه واسه جزوه نوشتن بدون قلم هم تبلت اصلا فایده نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من آنالوگ و با کتاب و کاغد اوکیم

اخه من کنکوربم 

بعد کتابای سال قبلم همش عوض شده بود 

برا  سال های بعد و دانشگاه هم کتاب کنکور دیگه بدردم نمیخورد گفتم تب بخرم صرفه جویی شه ولی انگار باید کتاب بخرم آخرش 😫😭

یعنی اگر قلم بخریم میشه استفاده کرد؟هر تبلتی میشه یا فقط تبلتای جدید؟

من قلم تاچ دارم به گوشی ایفون ۱۵پرومکس هم کار نمیکنه ولی تبلتم که سطح پایین تر هست خیلی روون کار میکنه ولی اپلیکاتورش قد انگشت دسته قلم استایلوس میخوام 

شهرمون گیرم نمیاد سفارش دادنی هم نمیدونم چه مارکی به تبلتم خوب کار میکنه هر قلمی رو یه دستگاهی یه جوابی میده

من قلم تاچ دارم به گوشی ایفون ۱۵پرومکس هم کار نمیکنه ولی تبلتم که سطح پایین تر هست خیلی روون کار میک ...

یکم ریسکیه سفارش دادنش چون قیمتش بالاست اگر بدرد تبلتت نخوره پولت میسوزه

اخه من کنکوربم بعد کتابای سال قبلم همش عوض شده بود برا سال های بعد و دانشگاه هم کتاب کنکور دیگه بدر ...

منم کنکوریم چند ساله ۱۰۰ تا کتاب دارم تقریبا هر سالم چاپ جدید گرفتم والا نمیشه غیر این تست زد بنظرم 

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
منم کنکوریم چند ساله ۱۰۰ تا کتاب دارم تقریبا هر سالم چاپ جدید گرفتم والا نمیشه غیر این تست زد بنظرم

تب من از همه لحاظ عالیه ینی بخدا من امسال فقط تب خریدم خدا شاهده  کتاب های مدرسه زیست ۱.۲.۳ و کلاسور 

فقط مشکل قلم دارم اگه گیرم میومد عالی بود

دقیقا خانومای نینی سایت هم نیومدن کمک

اخه فک نکنم کسی استفاده کرده باشه

حالا توهم که خیلی به نوشتن احتیاج نداری

برای محاسباتم کاغذکاهی بگیر بذار کنار دستت

اتفاق تبلت خیلی خوبه هم ماسه جزوه هم ماسه کتاب تست هم ازمونا