2777
2789
عنوان

حق با مادرمه یا مادر شوهرم

219 بازدید | 5 پست

دوستان من همونم که مادر شوهرم هر شب خونمون بود و خیلی اذیتم میکرد 

چند وقتی باهاش قهر کردم و سر سنگین بودم خانوادمم قهر کردن 

حالا به چند روزیه خیلی منت کشی می‌کنه و خیلی هوامو داره غذا میده بالا امروز رفته بود برام میوه و سبزی خریده بود ، به شوهرم گفته خیلی دلم تنگ شده بیام خونتون و همینطور واسه خونه مامانمم گفته دلش تنگ شده 

خیلی اذیتم‌ون کرده ولی حالا که دل تنگه من دلم نمیاد باهاش بد باشم 

ولی مامانم همش دعوام می‌کنه میگه این دلش تنگ شده بیاد کرم بریزه و بهش روی خوش نشون نده و از این حرفا

بگو باشه میایم پیشت هروقت دلت تنگ شد 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

نمیشه که نیاد خونه ی پسرش 

سعی کن سوال شخصی یا در باره ی کسی پرسید بگو نمیدونم خبر ندارم 

یا خودتو سرگرم کارا کن 

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به قول معروف  توبه گرگ مرگه.   استارتر تو چقدر ساده ای و چقدر زود با دو تا جمله خام می شی.  

تو حواست پیش زندگی خودت باشه. به قول معروف کلاه خودت بگیر که باد نبره.  مادرشوهرم بزار به مرور یاد بگیره اگه به عروسش بی احترامی کنه. با دو کیلو می ره نمی تونه دوباره خامت کنه و راهش به زندگی تو و مادرت باز کنه!

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)