2777
2789
عنوان

طرح خودرو مادران🚗⭕

132 بازدید | 14 پست

یکی از دوستام می‌گفت مامانایی که گواهینامه داشته باشند و نی نی تو دهه ۱۴۰۴ میتونن تو طرح خودرو مادران ثبت نام کنن

بعد من هر چی میزنم تو گوگل می‌کنه دارای دو فرزند یا بیشتر . . 

«💌خدایا شکرت❤️»¹⁴⁰³-¹²-¹⁶ بالاخره بعد ³ سال بی‌بی‌چکم مثبت+شد🌹خدایآ تو چقدر مهربونی،بهترین عیدیه عُمرمو ازت گرفتم خودت تا آخر مواظبش باش تا بیاد بغلم و بشه نور چشم من و باباییش🌹❤️»📮«¹⁴⁰⁴-¹-⁵صدای قلب کوچولو و مهربونتو شنیدم مادر الهی شکر برای اون ⁵ثانیه ،الهی قسمت منتظرآ🤲🏻🥲❤️»..¹⁴⁰⁴-²-⁶ برای اولین بار دست و پای کوچولوتو ،صورت و بدنتو دیدم❤️..¹⁴⁰⁴-²-¹⁰جیگرگوشه م امروز مامان بابا رو خیلی ترسوندی..¹⁴⁰⁴-³-¹⁷(آنومالی)دنیامون آبی شد الهی شکر که سالم و سلامتی💙پسرم لحظه شماری میکنیم برای بغل کردنت🫂..¹⁴⁰⁴ـ⁵ـ¹ عشقِ مامان،چقدر هر روز که بزرگ تر میشی و لگد‌های قوی تر میزنی با وجود درداش ذوقتو دارم 🥺💙 خدارو هزاران بار شاکرم بخاطر وجودت ²⁴هفته‌و⁴روزه مهمونه دلمی مامان🤲🏻⁸آبان¹⁴⁰⁴ منتظرتم مامانی بیای و به سلامتی به اندازه ⁹ ماه دلتنگیام بغلت بگیرم و لذت ببرم از نگاه کردن تو چشمای نازت💙نور چشمیم،قند روزای تلخ مادر،گل پسرم²⁸مهر¹⁴⁰⁴اومد تا یه عمر دلیل دلخوشیمون باشه💎🧿🤲🏻خدایا شکرت خودت نگهدار پسرم باش که من سرش سالها دویدم ساده بدستش نیاوردما خدایا خودت شاهدی🥲🤲🏻💙

ن من گواهینامه نداشتم. بچمم اردیبهشت 403ردنیااومد البته بچه اول فک نکنم بدن دوم به بعد میدن

من بچه اولمه پرسیدم میگن این حالتم از ۱۴۰۴ ثبت نام دارن...

نمی‌دونم والا گفتم بپرسم ببینم چجوره..

برا من هنوز بدنیا نیومده🥲😂 انشالله ابان

«💌خدایا شکرت❤️»¹⁴⁰³-¹²-¹⁶ بالاخره بعد ³ سال بی‌بی‌چکم مثبت+شد🌹خدایآ تو چقدر مهربونی،بهترین عیدیه عُمرمو ازت گرفتم خودت تا آخر مواظبش باش تا بیاد بغلم و بشه نور چشم من و باباییش🌹❤️»📮«¹⁴⁰⁴-¹-⁵صدای قلب کوچولو و مهربونتو شنیدم مادر الهی شکر برای اون ⁵ثانیه ،الهی قسمت منتظرآ🤲🏻🥲❤️»..¹⁴⁰⁴-²-⁶ برای اولین بار دست و پای کوچولوتو ،صورت و بدنتو دیدم❤️..¹⁴⁰⁴-²-¹⁰جیگرگوشه م امروز مامان بابا رو خیلی ترسوندی..¹⁴⁰⁴-³-¹⁷(آنومالی)دنیامون آبی شد الهی شکر که سالم و سلامتی💙پسرم لحظه شماری میکنیم برای بغل کردنت🫂..¹⁴⁰⁴ـ⁵ـ¹ عشقِ مامان،چقدر هر روز که بزرگ تر میشی و لگد‌های قوی تر میزنی با وجود درداش ذوقتو دارم 🥺💙 خدارو هزاران بار شاکرم بخاطر وجودت ²⁴هفته‌و⁴روزه مهمونه دلمی مامان🤲🏻⁸آبان¹⁴⁰⁴ منتظرتم مامانی بیای و به سلامتی به اندازه ⁹ ماه دلتنگیام بغلت بگیرم و لذت ببرم از نگاه کردن تو چشمای نازت💙نور چشمیم،قند روزای تلخ مادر،گل پسرم²⁸مهر¹⁴⁰⁴اومد تا یه عمر دلیل دلخوشیمون باشه💎🧿🤲🏻خدایا شکرت خودت نگهدار پسرم باش که من سرش سالها دویدم ساده بدستش نیاوردما خدایا خودت شاهدی🥲🤲🏻💙

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام عزیزم ببخشید داخل این تاپیک مزاحمت میشم

من تنبلی تخمدان دارم و میخوام برم باشگاه

به نظرتون علاوه بر پیاده روی چه ورزشی برم داخل باشگاه خوبه؟

میشه لطفا راهنماییم کنین

شما خودتون اول از چه ورزشی شروع کردین و بعد کدوما رو ادامه دادین؟

سلام عزیزم ببخشید داخل این تاپیک مزاحمت میشممن تنبلی تخمدان دارم و میخوام برم باشگاهبه نظرتون علاوه ...

سلام عزیز خواهش گل..

تنبلی تخمدان چیزیه که به تنهایی با ورزش رفع یا کنترل نمیشه!

کنارش باید از لحاظ تغذیه ای و مکملی رسیدگی داشته باشی..

از لحاظ تغذیه مثلا شروع کن عادات غذایی مفید به روتینت اضافه کن(بجای ترشی=سبزی)(بجای چیپس و پفک و تنقلات بیرونی=پاپ کرن خونگی)(به جای نوشابه=دوغ)(حذف یا کم کردن قند و شیرینی)(استفاده مکرر از صیفی‌جات سبز مثل کاهو ،بروکلی،کلم،سبزی،اسفناج و...)(ناشتا حتما یک لیوان آبجوش بخور)

اینا که بالا گفتم طی یک روز بدست نمیاد و الا زود از رعایت کردنشون خسته میشی و می‌زاری کنار..سعی کن آروم آروم تا حدی که کاملا بدون اجبار اینا رو توی روتین تغذیه ت جا بدی پیش بری...

قبل باشگاه یه دو هفته پیاده روی برو..

بعد رفتی باشگاه اونجا خواستی از مربیش برنامه بگیری باهاش درمیون بزار که تنبلی تخمدان داری و برنامه یک شدتی نده!

فیتنس خوبه/بدنسازی سبک خوبه..کلا تمرینای کم وزن مناسبه..بعد یکی دو ماه که باشگاه بری کم کم این موارد تغذیه ای رعایت کنی بدنت سوخت و ساز بگیره خودت کاملاً متوجه میشی تغییراتتو...

فقط ببین کنار باشگاه رفتن صبح ها بعد وعده ت ویتامین د ۳ هزار بگیر بخور/اگر میل به شیرینی داری کروم بگیر و اگر متاهلی قرص اوزیل پیدا کن یک روز در میون یدونه بعد وعده هات بخور..

اگر خواب منظمی نداری قرص جوشان منیزیم بگیر هفته ای ۳ بار بخور شب قبل خواب...سعی کن باشگاهیو انتخاب کنی که مسیر راه و پیاده رفتن داشته باشه برات..

و تمام

اینا رو رعایت کنی بهت قول میدم بین ۳ تا ۶ ماه یجور منظم بشی که کلی مکانیزم رحم و تخمدانت تغییر کنه...

اگه میخوای تفاوتشو بفهمی قبل اینا یبار برو سونو

بعد ۴ تا ۶ ماه هم برو تا تغییراتتو حس کنی

سلام عزیز خواهش گل..تنبلی تخمدان چیزیه که به تنهایی با ورزش رفع یا کنترل نمیشه!کنارش باید از لحاظ تغ ...

ممنون عزیزم خیلی کامل و مفید توضیح دادی مهربونم

فقط بین فیتنس و پیلاتس اول کدومو برم؟

اول از پیلاتس شروع کنم بعد برم فیتنس یا میتونم همون اول برم فیتنس؟

ممنون عزیزم خیلی کامل و مفید توضیح دادی مهربونمفقط بین فیتنس و پیلاتس اول کدومو برم؟اول از پیلاتس شر ...

عزیزم فیتنس فانکشنال بهتره از همین شروع کن که بدنتو به ارومی چالش بکشید..پیلاتس بیشتر برا فرم دهیو سفت کردن عضلات خصوصا ناحیه شکم پهلو و لاغری ک الان بدرد شما نمیخوره ...

فقط تزاری بعدظهر بری باشگاه

صبح ها ثبت نام کن که ترغیب بشی به بیدار شدن این ساعت ورزش خودش معجزه س تغییرتو عیان تر می‌کنه هورموناتم متعال میکنه

موفق باشی عزیزم 

عزیزم فیتنس فانکشنال بهتره از همین شروع کن که بدنتو به ارومی چالش بکشید..پیلاتس بیشتر برا فرم دهیو س ...

ببخشید برعکس نگفتین؟ فکر کنم پیلاتس آروم باشه تو سبک یوگا باشه و فیتنس تو سبک بدنسازی درست نیست؟

آخه یه جا گفته بودین دکتر بهم گفته فیتنس فعلا نرو . برو پیلاتس یا یوگا یا شنا؟

ببخشید خیلی سوال پرسیدم شرمنده  

من رفتم فیتنس اما تو سبک بدنسازی بود تقریبااگه پیلاتس دارین برو پیلاتس فکر کنم بهتر باشه

سلام منم امروز یه باشگاه رفتم گفت که پیلاتس برو اما خب پیلاتس خیلی آرومه گفت تی آر ایکس هم میتونی بری

سلام منم امروز یه باشگاه رفتم گفت که پیلاتس برو اما خب پیلاتس خیلی آرومه گفت تی آر ایکس هم میتونی بر ...

تی آر ایکس یکم سنگینه به نظرم بازم نمیدونم

هیت نداشتن؟ میگن هیت هم خوبه

سلام منم امروز یه باشگاه رفتم گفت که پیلاتس برو اما خب پیلاتس خیلی آرومه گفت تی آر ایکس هم میتونی بر ...

من از دکتر پرسیدم گفت فیتنس هم میتونی بری ولی به مربی بگو چون نباید وزنه های سنگین بلند کنی

اون بهم گفت هیت یا پیلاتس برو و ترجیحا هیت

البته دانشجو بودا