2777
2789
عنوان

دانشجو های فرهنگیان

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 40 پست
چرا باید پول بدی😐😐😐هزار جور تعهد میگیرن و محدودیت میزارن چرا اینارو هم نمیگن واقعا!

آره تو ظاهر میگن که سربازی نمیری استخدامت قطعیه و غیره ولی خدایی اگه حرفه‌ای بلدی اصلاً نرو سمتش

سلام داداشم دانشجوی فرهنگیان است خوابگاهی هم هست حقوق ۶ میلیون اونایی که ترددی هستند ۸ میلیون و ۵۰۰. ...

مگ خودشون از روی حقوق بر نمی‌دارن؟

فقط عزیزم یه سوال دریافتیشون انقدره؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره تو ظاهر میگن که سربازی نمیری استخدامت قطعیه و غیره ولی خدایی اگه حرفه‌ای بلدی اصلاً نرو سمتش

ن بابا حرفه کجا بود 

پای کتابا پیر شدیم رفت هیچی از زندگی نفهمیدم پشت کنکوری بودم

همینم میگم خدا کنه قبول شم فقط

ولی لعنت بهشون برا این قانونا

مگ خودشون از روی حقوق بر نمی‌دارن؟فقط عزیزم یه سوال دریافتیشون انقدره؟

چرا از روی حقوق برمی‌دارند ولی آخر سرم می‌گیرند یه چیزی. حکمشون ۱۳ میلیونه مثل معلمای تازه استخدامی

چرا از روی حقوق برمی‌دارند ولی آخر سرم می‌گیرند یه چیزی. حکمشون ۱۳ میلیونه مثل معلمای تازه استخدامی

تازه استخدامی ها ۱۵ و ۸۰۰ میگیرن

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

من در حد 150 میل نشنیده بودم

اینجا یکی میگفت 80 میل

تازه بعدشم گفت از رو حقوقش بر نمیذاشتن وگرنه اگ بردارن ک دیگ نمیاند بگن دوباره بده

نمی‌دونم اگه جدیداً اینجوری شده چون تا سه ماه قبل ۱۴ ا ۱۳ می‌گرفتند

از بعد عید  این رقمه

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

بخدا گیج شدم میگن انصراف دادن هم سخته ازش اگه دانشگاه بریفعلا ببینم نتایج چی میشه

اگه انصراف بدی باید اندازه ۸ سال حقوق یا ۸ سال خدمتی که دادی به دانشگاه پول بدی چیزی حدود ۷۰۰ تا ۸۰۰ میلیون