2777
2789

بچها من تازه نامزدی کردم نزدیکی داشتم اصلا آب منی نرفت توی واژنم ولی اینقد استرس داشتم دوازده ساعت بعدش اورژانسی خوردم امروز میشه هشت روز هنوز پریود نشدم ولی بعضی وقتا کمر درد و دل دل درد شدید دارم اینقد استرس داشتم سندرم روده گرفتم رفتم دکتر گفت بخاطر استرس زیاد بود دارو نوشت ولی هنوز پریود نشدم یعنی کی میشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطر استرس و عوارض قرص افتاده عقب نگران نباش

اصلا رابطه نداشتم خب خودت میدونی چی میگم ابش رو ریخت روی کمرم ولی پاشدم میترسم اومده باشه روبه پایین سریع شستم و پاک کردم دوازده ساعت بعدشم قرص خوردم 

عزیزم استرسه فقط منم توهم زیاد زدم باردار نمیشی خیالت راحت بهم میریزه پریود رو چن روز. قرص

هشت روز پیش خوردم ده روز هم مونده تایم پریودیم اینقدر استرس دارم بخدا اخه هنوز نامزدم

تورخدا ی چیزی بگید فقط بگید حتما پریود میشم هر چی لازمه بگید بخورم میگن زردچوبه بخوری سریع میشی نمید ...

خیالت راحت باردار نیستی، من اورژانسی میخوردم خیلی میریختم بهم شده بود یک ماه عقب مینداختم، یا تو یک ماه دوبار میشدم. تازه من رابطه کاملا محافظت نشده داشتم

راحت بگیر تا راحت بگذره😁
خیالت راحت باردار نیستی، من اورژانسی میخوردم خیلی میریختم بهم شده بود یک ماه عقب مینداختم، یا تو یک ...

وای خدا خیرت بده کاش نمیخوردم این لعنتی رو اینقدر عوارض داره کلا داغون شدم