2777
2789

چند وقت پیش تو اینستا همسرم به استوری یک خانم که تولد دوستش بود ،واکنش نشون داده بود،،بعد من ناراحت شدم وبا همسرم بحث کردم که چرا به استوریش واکنش نشون دادی وصحبت کردی با این خانوم،،،همسرم گفتش من منظوری نداشتم واگه مشکلی داری با این موضوع اون خانومو بلاک کن ،،منم بلاکش کردم چند روزی هم سر این موضوع با همسرم قهر کردم...بعد پریشب دیدم دوباره اون خانومو فالو کرده،حالا پیامی چیزی هم نداده بو فقط فالو کرده بود

ببخشید شوهرتم هس ولی گو.ه خورده سریعا سریعا باهاش جدی حرف بزن بهتر ازینه ک دوروز دیگ مچش رو بگیری

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون خانوم کیه؟

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕

بعد چند وقت قبل ترش اون یک بنده خدارو از اینستاگرام من بلاک کردکه من از این پسره خوشم نمیاد وحس خوبی بهش ندارم،،منم اصلا برام مهم نبود وتا پریشب،،که دیدم این خانم رو فالو کرده از لج این کارش حتی به خودشم گفتم که چرا دوباره رفتی فالو کردی گفت خب زشت بود من بی دلیل انفالوش کردم،،،منم گفتم پس منم فلانی رو دوباره فالو میکنم چون زشته،،اونم به شوخی گرفت ومن اون اقارو فقط فالو کردم

بیاید تاپیکم بگید آیا حق با بابامه

در حیرتم از مرام این مردم پست                                              این طایفه زنده کش مرده پرست                                                      تا هست                                                                     به ذلت بکشندش به جفا                                                        تا مرد به عزت ببرندش سر دست 

همسرت زیباست؟! لطفا بدون تعصب و اینا بگو

خوشتیپه؟!

خوش قد و بالاست؟! 

اگ اره مواظب باش در غیر این صورت اگ معمولیه و ایناست و پول آنچنانی هم نداره و وضع مالیش عادیه فقط کافیه طرف بفهمه متاهله و همسرت کرم بریزه میبینی ک خود اون خانوم همسرت و از پیجش شوت میکنه بیرون

همسرت زیباست؟! لطفا بدون تعصب و اینا بگوخوشتیپه؟!خوش قد و بالاست؟! اگ اره مواظب باش در غیر این صورت ...

رفتنی میره، کسی که تعهد نداره بزور هم نمیشه تعهد داشته باشه و از اخر خیانت میکنه 

بعد اون بنده خدا که من فالو کردم اومد تمام پستانو لایک کرد وواسه یک پستم استیکر قلب ابی ودست زدن گذاشت،،بعد یک پیامم به من داد که من حتی پیامو باز نکردم ولی مشخص بو که این استیکره🌹🙏این بود،،من پیامو باز نکرده پاک کردم چون ترسیدم شوهرم ببینه وشر بشه،،،بخدا من منظوری نداشتم فقط خواستم به شوهرم بفهمونم کارش زشت بود .وهمون موقع از سر عصبانیت اون اقا رو فالو کردم 

بعد اون بنده خدا که من فالو کردم اومد تمام پستانو لایک کرد وواسه یک پستم استیکر قلب ابی ودست زدن گذا ...

اسی من درکت میکنم 🫂آدم گاهی تو عصبانیت تصمیم هایی میگیره ک بعدش پشیمون میشه 

عزیزدلم نگران شر درست کردن شوهرت نباش 

بنظرم پیام اون آقا رو باز می‌کردید و در کمال ادب و احترام ج میدادی 

اینجوری چیزی واسه شر کردن همسرت وجود نداشت 

فوقش حرف های خودش و به خودش برمیگردوندی