2777
2789

سلامم

راستش منو نامزدم با عشق باهم اشنا شدیم..سنتی نیست طریقه اشناییمون

و خب هیچوقت بهش شک نداشتم

خیلی لغزش و دعوا داشتیم ولی خب نرمال بود و تو همه روابط وجود داره 

جدیدا رفتارش عجیب تغییر کردن

خیلی دوستم داره؛برام وقت میذاره؛با ذوق از عروسیمون که سه ماه دیگست صحبت میکنه و .. اما رفتار های کلیش تغییر کردن

مثلاً از موی کوتاه متنفر بود و همیشه موهاش رو می‌بست اما چند روز پیش در کمال ناباوری دیدم بازکات زده

از یه عطر به خصوصی حالش بهم میخورد ولی دو روز پیش ۱۲ تومن خریدش

پسورد لپ تاپش قبلاً اسم من بود ولی چند شب پیش می‌خواستیم فیلم ببینیم گفت لپ تاپ و روشن کنم وقتی خواستم پسورد و بزنم لپ تاپ و از رو پام ورداشت گرفت اونور پسوردش و زد

منم بخاطر غرورم ازش سوال نمیپرسم

عجیبه بنظرتون؟

آهنگ سرنوشت جیدال هم بخاطر اکسش که فوت کرده گوش نمی‌داد اما توی پلی لیست ماشینش شنیدمش

کامل گذشته اش رو می‌دونم و همه چی خوبه اما میترسمممم:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس زنونه هیچوقت دروغ نمیگه مطمئن باش

یکم بیشتر زیر نظر بگیرش 

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  

وقتی از همین الان دروغ میگه وای به حال زندگی مشترکتون بنظرم اصلا رفتارش مناسب نیست باز هرطور خوددانی ولی احتمال داره یه چیزی سرش باشه که پنهون کاری کرده از پس‍‌ورد زدنش

دقت کن گفتم احتمال داره نه حتما ! 

به حرفهای نینی سایتی ها اهمیت زیادی نده 

یه مدت کاملا زیر نظر بگیرش 

و اگه به نتیجه نرسیدی تموم این موارد رو ازش با زبون خوش و مهربونی بپرس نه حالت بازجویی 

هر چقد کمتر حرف بزنیم معنی حرفامون بیشتره 🎠