2777
2789

پوسیده به عصب رسیده یعنی دیگه نمیشه عصب کشیش کرد باید بکشمش؟

طمع کردن تهش سقوط هست قانع باش وسعی کن از زندگیت لذت ببری رسیدم که میگم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ازش خورد شد؟؟؟ فک کنم بشه عصب کشی کرد و باید پر و روکش هم بشه دیگه حالا دندونپزشکی برو حتما عکس دندونت اگر میتونی بزار

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم‌را برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

خیلی ازش خورد شد؟؟؟ فک کنم بشه عصب کشی کرد و باید پر و روکش هم بشه دیگه حالا دندونپزشکی برو حتما عکس ...

اره نصفش خورد شده 

اره نصفش خورد شده

اوخ اوخ برو دندونپزشکی سریعا عصب کشی کن دیگه واست پر هم کنه اگر بتونی روکش هم واست بزارن سریعا درمان شروع کن تا به کشیدن دندون ختم نشه 😶

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم‌را برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

اوخ اوخ برو دندونپزشکی سریعا عصب کشی کن دیگه واست پر هم کنه اگر بتونی روکش هم واست بزارن سریعا درمان ...

فک کنم باید بکشمش دیگه

فک کنم باید بکشمش دیگه

وای خیلی ریلکسی من باشم یکی بگه باید دندونت بکشی مرده و زنده میشم😂

از ریشه

از ریشه کنده شده؟؟؟ درد داری؟؟؟

برو دکتر هر چه سریع تر به قول خودت باید دندونت پخ پخ کنی و بکشی.