2777
2789
عنوان

رمان مانند ترین اتفاق های زندگيتون چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 60 پست
ن بابا ۱۶ سالمهحالا ب هر کی میگم باور نمیکنه خب😂😂فرزانگان درس میخونم معدلمم ۲۰ ئه بعد مامانش ینی م ...

پس هنوز جا داری واسه اتفاقای دیگه ام😁😉

آفرین بهت🥰

مشغول نوشتن رمانمم😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بین من و دبیر زیستم علاقه و وابستگی هایی بود که همه دبیرستان هم فهمیده بودن 😁😁

کاملا از رفتار هامون معلوم بود و دوسال دبیرم شد و اینکه مدیر دبیرستانمون هم باور کرده که نامزد کردیم ولی اصلا اینطوری نبود 🙃🙃🙃

😁😍چندمی الان؟

الان دارم میرم برا دهم تجربی 😁

تازه انقدر مدیر از ما تعهد گرفت که دیگه این کار ها رو نکنیم 

🤣 بعد از اینکه خودشون باور کرده بودن نامزد کردیم دست از سرمون برداشتن 🤣🤣

الان دارم میرم برا دهم تجربی 😁تازه انقدر مدیر از ما تعهد گرفت که دیگه این کار ها رو نکنیم 🤣 بعد از ...

مدرسه غیر دولتی هستی؟ 

چیکار میکردین مگه😂

مشغول نوشتن رمانمم😍

نه بابا دولتی هستم و دارم میرم یازدهم تجربی اشتباه تایپی بود 

اصلا کار خاصی نمی‌کردیم ولی همه بچه ها میگفتن نگاهش و رفتارش با تو اصلا فرق داره 

البته اینو خودمون هم میدونستیم ولی قبول نمیکردیم😂😂

در کل دبیرستان پیچید که چی شده و دبیرستانمو عوض کردم باز شد دبیر زیستم و داخل این دبیرستان هم همه فهمیدن 😂😂

اصلا من آزمون رو نخونده بهم ۲۰ میداد و خیلی دبیر سخت گیری بود برا همه ولی برای من اصلا اینطوری نبود یه جوری باهام رفتار می‌کرد انگار فامیلیم باهم😂😂😂

مدرسه قبلیم خیلی گیر بودن، چون داخل شهرستان خیلی این اتقاق ها نمی افته یکم تازه بود از نظرشون😂😂😂😂

نه بابا دولتی هستم و دارم میرم یازدهم تجربی اشتباه تایپی بود اصلا کار خاصی نمی‌کردیم ولی همه بچه ها ...

😂😂😂جالبه

موفق باشی عزیزم 

مشغول نوشتن رمانمم😍