2777
2789

من باردارم و فامیل نزدیک مادرم ازم توقع دارن جشن تعیین جنسیت بگیرم. 

مشکل مالی ندارم. ولی همین الان بخام دعوتشون کنم و شام بدم ی پنج تومنی پام میوفته پولش هست ولی خب هم داریم خونه سازی میکنیمم همم میخام سیسمونی نی نیو خودم بخرم، ینی این پنج تومنو میتونم خرج هایی واجب تر کنم، فامیلمونم چیز خاصی نمیارن نهایتا خانواده ایی دویست تومن. 

حالا فامیلمون دخترش ده ساله ازدواج کرده هیچ مهمونی نداده توی تمام دور همیا هم دعوت شده ولی به هیچ عنوان جاشو جبران نکرده

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نمیدادم من بودم 

شما جشنی به بقیه بدهکار نیستی 

کسیم گفت بگو شرایطشو ندارم شما برا ان شالله جشن بگیر مارم دعوت کن 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

نه

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. الان برای ساختن اون آینده به خودت بیشتر فکر کن.

حالا هی همه به من میگن وای چقدر خسیسی ک ی مهمونی نمیگیری😒 

نمونه اش مادر بزرگ خودم همیشه دست خالی میاد بارشو میندازه رو دوش بقیه تازه پرو هم هست، امروز جلو شوهرم میگ زنت خسیسه ی مهمونی نمیده گفتم نترس خسیس نیستم چون اگ بخام مهمونی بدم باید پول بیارین همه جاشو حساب کردم😒

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑

نه بابا، نگیر،بذارین کم کم ور بیفته این رسوماتی که جز بار روانی منفی چیزی ندارن،اصلا هم جذاب نیست باور کن، برا هیشکی جز پدرومادر اهمیتی نداره جنسیت بچه دیگران چی هست،خودتو اذیت نکن هزینه الکی هم نکن

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘