2777
2789
عنوان

پشت کنکور😔

202 بازدید | 22 پست

میخوام پشت کنکور بمونم خانوادم از الان دارن متلک میگن،هی میگن یک سال خوندی هیچی نشدی دیگم نمیشی،خسته شدم دیگه،تو روشون میخندم ولی احساس میکنم از درون واقعا دارم داغون میشم خستم کردن از زندگی😭😭

من میشناسم ۵ساله رو کنکور نشسته 

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میشناسم ۵ساله رو کنکور نشسته

سال اولمه یک درصدم فکر نمیکردم اینجور رفتار کنن

امتحان نهایی های امسال به نسبت پارسال سخت تر بودن بعد فقط یک نمره ۱۵ داشتم بقیشون همع بالا ۱۶ هی بهم میخندن میگن نمرش شده ۱۵😭

منم همین طور بنظرم تنها کار اینه که بری بشینی و فقط بخونی سال دیگه حرف تو برای گفتن داری

خداروشمر میکنم اتاقم کلا از خونه جداس میتونم یک سال قهر کنم نیام ببینمشون😂😭

خداروشمر میکنم اتاقم کلا از خونه جداس میتونم یک سال قهر کنم نیام ببینمشون😂😭

اونکه میگیم ولی نمیشه 😂

حالا من خانوادم خوبه باااز

فامیل و بگو تموم دغدغشون منم 😂

اونکه میگیم ولی نمیشه 😂حالا من خانوادم خوبه بااازفامیل و بگو تموم دغدغشون منم 😂

کاش ابن فامیلا سرشون تو زندگی خودشووون بود.خونواده ما همع پشت کنکور موندن بازم قبول نشدن رفتن خارج.حالا مطمئنم من بگم قراره پشت بمونم کلی حرف در بیارن برام هعییی

من امسال سال چهارمم بود سالهای قبل نمیخوندم درس ولی برام مهم نیس بقیه چی میگن چون من وقتی برسم به هدفم دهنه همه رو میبندم 

بعد قبولیت همه برات خمو راست میشن و کسی یادش نمیمونه که چند سال پشت بودی 

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤
کاش ابن فامیلا سرشون تو زندگی خودشووون بود.خونواده ما همع پشت کنکور موندن بازم قبول نشدن رفتن خارج.ح ...

اگه هدفت برات مقدسه گوشاتو ببند و بخون هیچی مهم نیس این ادما 10سال دیگه تو زندگی تو نیستن 

تو فقط یسال از عمرتو میذاری تا به چیزی برسی که ی میلیون ادم ارزوشونه برسن حتی خود انسانی ها و ریاضی ها

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤
سال اولمه یک درصدم فکر نمیکردم اینجور رفتار کننامتحان نهایی های امسال به نسبت پارسال سخت تر بودن بعد ...

عزیزم منم تجربه کردم همچین چیزی رو فقط باید چشم و گوشت رو روی هر چیزی به غیر از هدفت ببندی 

اگرم خواستی بمونی سال بعد حتما با برنامه بخون وگرنه فایده ای نداره