2777
2789

9 ماه هست همه چیزش قد و دور سرش خوب فقط وزنش این ماه کم شده بود 

ولی چون پسرم آترزی مری داشته و عمل شده رفلاکس شدید داره و با دارو کنترل میشه به خدا سوپ، فرنی ، عصاره گوشت همه چیز میدم نمیدونم چرا  خوب وزن نمیگیره

خدایا پسرم برام حفظ کن. سالم و صالح💙🙏👦👼

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببخشید میشه بگین دور سرش و قدش موقع تولد و الان چنده؟؟پسر منم ۹ماهشه و ۱۰ کیلوئه.اخیرا زیاد خوب وزن ...

ببخشیدها فکر کنم وزن بچه زیادی هم هست و باید کنترل بشه

پسر منم سه سال و نیمشه 

خیلی میخوره هم ولی چند ماهه رو ۱۲ ۱۳ کیلو مونده،نمیدونم چرا 

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
موقع تولد چند کیلو بود؟

۲۸۵۰

ببین وزنش خیلی برام‌ مهم نیست

الان دغدغم دور سر و قدشه

دور سرش ۴۵ و قدش ۷۲ تقریبا

میخام ببینم مال بقیه بچه ها چطوره

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
پسر منم سه سال و نیمشه خیلی میخوره هم ولی چند ماهه رو ۱۲ ۱۳ کیلو مونده،نمیدونم چرا

دکتر گوارش کودکان بردم  گفت باید تست مدفوع چرب و تست عرق براش انجام بدی

دکتر گوارش کودکان بردم گفت باید تست مدفوع چرب و تست عرق براش انجام بدی

مگه چند کیلوئه پسرت؟

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

ببخشید نگفتین دور سر و قد پسرتون توی ۹ماهگی چنده؟؟

شیرخشک بز بخر براش خارحیش یا ببلاک کامفورت خیلی برای رفلاکس موثرقرص نکسیوم میدی برای کنترل رفلاکس؟

والا نکسیوم دادم تو آب حل میکردم میداد بیرون 

کیدیزول میدم 4 سی سی 

۲۸۵۰ببین وزنش خیلی برام‌ مهم نیستالان دغدغم دور سر و قدشهدور سرش ۴۵ و قدش ۷۲ تقریبامیخام ببینم مال ب ...

خب تو کارت واکسنش نگاه کن ببین تو رنج سبز این عددهایی که میگی یا نه 

دختر من موقع تولد ۳ کیلو و ۸۰ بود الان یازده ماهش ۸کیلو و نیم قدش هم ۶۸

خب تو کارت واکسنش نگاه کن ببین تو رنج سبز این عددهایی که میگی یا نه دختر من موقع تولد ۳ کیلو و ۸۰ بو ...

راستش توی رنج نرماله. ولی ی بار برای سرفه بردمش دکتر،گفتش انگار سرش بزرگه.

دیگه من بردمش پیش فوق تخصص مغزاعصاب اطفال. سونوی مغز خواست.انجام دادم.ولی گفت چیزی نیست و نرماله. ولی تا الان چند نفر اطرافیان گفتن سرش انگار بزرگه ب تنش