بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خیلی میخوره هم ولی چند ماهه رو ۱۲ ۱۳ کیلو مونده،نمیدونم چرا
فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
دکتر گوارش کودکان بردم گفت باید تست مدفوع چرب و تست عرق براش انجام بدی
مگه چند کیلوئه پسرت؟
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
ببخشید نگفتین دور سر و قد پسرتون توی ۹ماهگی چنده؟؟
خب تو کارت واکسنش نگاه کن ببین تو رنج سبز این عددهایی که میگی یا نه دختر من موقع تولد ۳ کیلو و ۸۰ بو ...
راستش توی رنج نرماله. ولی ی بار برای سرفه بردمش دکتر،گفتش انگار سرش بزرگه.
دیگه من بردمش پیش فوق تخصص مغزاعصاب اطفال. سونوی مغز خواست.انجام دادم.ولی گفت چیزی نیست و نرماله. ولی تا الان چند نفر اطرافیان گفتن سرش انگار بزرگه ب تنش