2777
2789

مامانم سکته مغزی کرده دارم دیوونه میشم خواهش میکنم برای سلامتی مامانم دعا کنید ما دیگه واقعا توان از دست دادن کسیو نداریم، تا خرخره پر از دردیم قلبمون دیگه خستست تو این درد سوگواری ای ک داریم جون نداریم دور بیمارستونا باشیم خدایا مامانمو شفا بده یه دعایی چیزی پیشنهاد بدید ک برای شفای مامانم بخونیم ترس از دست دادن خیلی سخته😭🖤

همش دارم پیش خدا گلایه میکنم میگم خدایا بسه دیگه الان دوساله همش تو بیمارستوناییم بخاطر مامانم الانم ک داداشمو ازمون گرفتی دیگه کافیه بس کن بخدا چندماهه عروسی گرفتم یه روز خوش ندیدم از بس درد و مریضی و بیمارستان دیدم حالم از همه چی بهم میخوره حالم از زندگیم بهم میخوره دارم تقاص چه کاریو میدم؟؟؟؟😭😭😭😭برامون دعا کنید که خدا به زندگیامون سلامتی و آرامش بده خواهرا😭😭🙏🏻🙏🏻

همواره ثروت و آرامش و عشق و شادی به سمت من در جریانست...خدایا هزاران بار شکرت🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله که خوب میشه زودتر میاد پیشتون،خدا برادرتم بیامرزه عزیزم.شنیدم هفتاد بار حمد خیلی خوبه برا شفا.تاپیک جدا بزن هر کی یکی براشون بخونه منم تگ کن

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

روزی هزار صلوات تا هفت روز میشه هفت هزار صلوات بخون هدیه به امام کاظم ان شا ٔ الله حاجت میگیری

به نیابت از شهید سامانلو و ابراهیم هادی به امام حسین زیارت عاشورا تا چهل روز بخون

ان شا ٔ الله حاجت میگیری

هفتاد حمد شفا هم بخونین

حمد شفا خوندم برا مادرتون عزیز دلم خدا آرامش بده به همتون و حفظ کنه همه رو

قشنگم یه صلوات محمدی پسند مهمونم میکنی؟❤️‍🩹
انشالله که خوب میشه زودتر میاد پیشتون،خدا برادرتم بیامرزه عزیزم.شنیدم هفتاد بار حمد خیلی خوبه برا شف ...

ممنونم عزیزم الان حالم خوب نیست حتی نای اینکه تاپیک بزنم ندارم آخه بچه خواهرم پیشمه بچه شیرخوارست هی بهونه ی مامانشو میگیره همش بغلمه دارم میخوابونمش😔

عزیزم اگر توان مالی دارید یه گوسفند نذر و قربانی کنید بدید به نیازمند

این چندروزا انقد خرج کفن و دفن داداش قشنگم شده که از نظر مالی هممون ته کشیدیم😔🖤

خدارحمتشون کنه به‌همتون صبربده🖤

۷نفرازکسایی که دوسشون دارم💜۱-آلن دلون زیباترین مردجهان فوق العاده خوشتیپ♥️۲-رومی اشنایدر ازنظرم زیباترین زنه جهانه (پروفایلم)💛۳-مریلین مونرو زیباترین ولوندترین زن جهان🧡۴-مهستی جانم صداش مسکنه برام عشقمممم💙۵-هایده جانم صداش از بهشته لعنتی💓۶-آدری هپبورن معصوم ترین زن جهان از لحاظ چهره🤍۷-جین فوندا خیلی دوسش دارم بهترین بازیگره کلاسیک❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥💋💋💋

روزی هزار صلوات تا هفت روز میشه هفت هزار صلوات بخون هدیه به امام کاظم ان شا ٔ الله حاجت میگیریبه نیا ...

ممنونم از راهنماییت‌میخونم حتما🖤

خیلی نحسی تو زندگیمه از وقتی عروسی گرفتم یه روز خوش ندیدم همه‌میگن شب عروسی چشم خوردی ولی مگه میشه این حجم‌از نحسی برای چشم باشه اخه؟