2777
2789

سلام بمن گفتن روز دوم عادت بیام پنجشنبه بیمارستان میلاد کلینیک ناباروری (همونکه داخل بیمارستان امامرضاع) مشهدکسی میدونه بازه یانه تو سایتا چیز درستی ننوشته 

روز_قیامت_از_تار_مویی_که_نامحرم_ببینید_آویزان_میشوی چه اسراری هست برای دنیای زودگذر پشت حکم و دستور خدا کنید

گروه تلگرام اقدام و نازایی دارم خاستی درخاس بده اضافت کنم

سلام ۶سالی هست تلگرام ندارم گروه تو ایتا و روبیکا نمیزنین

روز_قیامت_از_تار_مویی_که_نامحرم_ببینید_آویزان_میشوی چه اسراری هست برای دنیای زودگذر پشت حکم و دستور خدا کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میلاد خوبه؟من شنبه میخام برم ارمغان.

سلام رفتم باهمسرم آزمایش دادقلب و خون که توش ایدز هپاتیت ذخیره تخمدان بود شوهرم آزمایش اسپرم گرفتن همونجا اونم آزمایش خون داشت بیمه سلامت داشتم رفتم جهاد دانشگاهی خوب بود

گفت ۲عادت بیا سونورحمی واژینالی حالاموندم پنجشنبه بازه یانه خاستی برین ۷صبح برای تشکیل پرونده برین اگرمیخواین اسپرم همونجابگیره یکی و نیم روز باید از رابطه انزال همسرمهمه گذشته باشه ارمغان خیلی گرونه تا ۵٠_۶٠میلیون شنیدم 

اینجا دکترش نیره خادم همه چی دولتی

بساز خب تلگرامفقط تلگرام داریم

نرم افزارهای هکری جاسوسی واتساپ اینستاگرام تلگرام حذف کردم خداروشکر 

سلام رفتم باهمسرم آزمایش دادقلب و خون که توش ایدز هپاتیت ذخیره تخمدان بود شوهرم آزمایش اسپرم گرفتن ه ...

تو یه روز این کارها رو کردن؟آخه میگن زیاد رسیدگی نداره میلاد چون دولتیه

هزینه ای وی اف چنده اونجا

چقدر شد هزینه ازمایشهات