2777
2789
عنوان

خونه ویلایی بیایید لطفا

115 بازدید | 8 پست

سلام یه خونه ویلایی 120متری یعنی کل مساحت زمین 75 متر وزیر بنا 120 متر هست ودو طبقه هست.بخرم؟کوچیک نیست؟هنوز ندیدمش.سوال بعدم اینکه به نظرتون خونه ویلایی120مترزیر زیر بنا دوطبقه دو خوابه بهتره (هر دو طبقم مال خودت) یا خونه ویلایی دو خوابه یک طبقه زیر بنا 120متر.؟؟؟ دلیل هم بگین لطفا

دومی بهتره

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه مامانم خواب های بالاست متراژ ۱۱۰ اینا ولی خونه کوچیک به نظر میاد و پله ها رو بالا پایین کردن سخته

ولی خوبیش اینه که مهمون باشه راحت می تونی بالا بخوابی سرو صدا نیست

خونه خودمون دو خواب پایین و  یه خواب زیر شیروانی برداشتم. البته خواب سوم و تکمیل نکردم هنوز 

ولی خونه بزرگ تر و دلباز تر نشون میده.همون قسمت پایین 

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏