2777
2789
عنوان

بنظرتون کار من اشتباهه یا خالم

114 بازدید | 12 پست

تقریبا یک ۲ ماهی میشه که خالم به دلیل طلاق خونه ما زندگی میکنه این چند وقتی که کنار من بوده اینقدر به من غر زده که نگو همشم میگه خنگی نفهمی کسی تورو نمی‌گیره 

من الان که نمیخوام ازدواج کنم که همچنین حرفی میزنه منم همش ناراحت میشم ولی به خودم میگم شاید ب خاطر طلاق اینجوری شده ولی حق نداره حال یکی دیگه رو هم مثل خودش بد کنه دختر خالمم قبلا خالمو(یعنی مامانش) دوست داشت اما الان ازش متنفره خالم فقط ۴۰ تا ۴۵ سالشه ولی مثل پیرزنا رفتار میکنه همش به دخترش که خیلیم زرنگ و خوبه گیر میده حس میکنم یجورایی بهش حسادت میکنه چون هرکی میبینش جذبش میشه و ازش تعریف میکنه به نظر شما کسی که تازه طلاق گرفته حق داره با بقیه همچین رفتاری داشته باشه!؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جوابشم بدی مثل سگی که از قلاده باز شده رفتار میکنه

شما هم مثل خودش رفتار کن

چ گربه صفته حالا خوبه دستش زیر سنگ شماست انقدر بی چشم و روئه

عشق فقط یک کلام امام رضا علیه السلام ❤️

شما هم مثل خودش رفتار کنچ گربه صفته حالا خوبه دستش زیر سنگ شماست انقدر بی چشم و روئه

هووفففف تو آشپزخونه هم راجع به من و دخترش پیش مامانم غیبت میکنه ولی خدارو شکر مامانم محل نمیده

هووفففف تو آشپزخونه هم راجع به من و دخترش پیش مامانم غیبت میکنه ولی خدارو شکر مامانم محل نمیده

شما هم دیگه محل نده اون عقده ای شده

عشق فقط یک کلام امام رضا علیه السلام ❤️