2777
2789
عنوان

یکماهه حتی غذای هم نداریم بخوریم

1871 بازدید | 66 پست

سلام دوستان دوماهه عروسی کردم شوهرم مثلا جوشکاره اللن کلا یدونه مشتری هم نداره 

خورد خوراکمون خیلی بده نه صبحانه داریم تو خونه نه تنقلات نه میوه گفتم شاید ماه اوله اینجوریه 

با پول کادوی پاگشای من رفت برنج خرید اگه برای خودم خرید کنم با پولایی که مامانم میده خودشو میکشه انتظار داره پول بهش بدم خرجی هم که اصلا صفر صفر یکذره پول نمیده دستم 

کارتشم به اسم خواهرشه 

امروز گفتم یدونه دنت برام بخر خودشو کشت نخرید منم قهر کردم قبول نکردم دیگه گفتم بخری هم پرتش میدم 

حالم خیلی بده من تک فرزند بودم هرچی خواستم در اختیارم بوده بیست و یک سالمه 

الان یه خونه دور افتاده داریم خارج از شهر ازین مسکن مهر ها همش تنهام دلم گرفته فقط به مرگ فکر میکنم 

چه تصوری داشتم چه شد....

پریشب هم کلی برنامه چیدیم هیلی معذرت میخوام میگم ولی روی مخمه برای س.ک.س بعد کلا انگار خوابید نه کاری میکرد نه چیزی معذرت خواهی کرد گفت امشب خیلی ذهنم درگیره نمیتونم منن اصلا به روی خودم نیاوردم گفتم من روم نمیشده بگم که نمیخوام 

مشکل پیدا کرده خیلی سریع ارضا میشه 

بهمم زیاد دروغ میگه، حس میکنم بجای اینکه بره سرکار یا میره خونه مامانش همش یا یجای دیگه 

نمیدونم چیکار کنم خدایا 

یمدتم قبل عروسی میخواستیم جدابشیم ، تو این تایم خیانتای ریزی کرده بود  

هر چیزی بخوام بگم  زخم زبون حساب میشه 

فقط امیدوارم خدا خودش کار شوهرت درست کنه یک عقلی هم بهتون بده 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باهاش دعوا راه بنداز بگو بره سر کار چ وضعشه 

بگو بره سر ی کار دبگ اصلا نشسته ک چی بیان دنبالش برا کار؟ خودتم برو خونه مامانت اگ کلاسی چیزی نمیتونی بری فکر و خیال نکن اگ میتونی هم برو سر کار

آقایون سایت هیچ صحبتی باهاتون ندارم پیامم ریپ نزنین🚫‼️فهمیده ام که زندگی یعنی بتوانی خودت را سرگرم کنی. سرگرم به کار، به دلخوشی‌ها، به تلاش، به ارتقا، به آدم‌ها و به عشق...فهمیده‌ام که بهترین حالت زندگی وقتی‌ست که تو آنقدر مشغولی که بیش از حد به موضوعی فکر نمی‌کنی و عمق هیچ چیزی را نمی‌بینی و در سیاهچاله‌ی هیچ اندوهی جا نمی مانی...🎶💫

من بودم میذاشتم میرفتم دیگم برنمیگشتم والا تحمل اینحور زندگی رو نداشتم با اون پرونده ی درخشانش

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

کامل نخوندم ببخشید بعضی مردا فقط اردواج میکنن که پیش مردم زن داشته باشن تو خونه زنه رو زجرش میدن حس میکنم شوهرت از اوناست اینا خیلی هم رو این حساب میکنن که زن وقتی بکارتش بره یا وقتی بچه بیاره جدا نمیشه دگ قشنگ سوار میشن

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید

شما که تک دختر بودی چرا با یه جوشکار ازدواج کردی؟

چ ربطی داره یکی و میشناسم جوشکاره ماهی ۳۵ درامد داره خونه خریده ماشینم خریده 

از تبار زاگـرس وکاسیـت ،فرزند لُـــرستانـــے🐚🕊https://abzarek.ir/service-p/msg/2307486 ناشناسمم

اول زندگی منم همین طور بود چون با خرج و مخارج عروسی 

واینا وکلی قسط 

شش ماه اول همین بود با این تفاوت که شوهرم هرکاری میکرد تا درست شد

باید صبر وتحملت ببری بالا و اینکه خودتم همش تو گوشش بخون تحریک وتشویقش کن بره سرکار

تا یک سال دیگه با تلاش دوتاتون درست میشه