2777
2789
عنوان

هر دوبار ناخواسته باردار شدم

289 بازدید | 25 پست

بارداری اولم تو عقد بود و سریع اومدیم خونه ی خودمون. الان پسرم ۱ سالشه و روز تولدش متوجه شدم دوباره حاملم.

این موضوع تا حدودی باعث شده خانواده ی خودم و همسرم بهمون کنایه بزنن و حرفایی که ناراحت کننده اس.

نمیدونم حکمت خدا چی بوده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزممممم😍😍😍

خیلی خوبه که

این کوچولو ها الان نه ده سال دیگه بالاخره میومدن تو زندگیتون بخدا من به سرنوشت اعتقاد دارم اصلا بخاطر زمان غصه نخور توی سرنوشت شما دوتا کوچولو نوشته شده بود هیچکس نمیتونه عوضش کنه انشالله به خوشی و مبارکی باشه قدمش

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

ببخشید بارداری ناخواسته چطوری میشه ؟ من چون جدیدا زیاد می‌شنوم و نگرانم سر خودم نیاد میپرسم ... یعنی ممکنه اتفاق خاصی نیفته ولی بازم باردار بشی ؟؟ نمیدونم متوجه منظورم شدی یا نه ...

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

یعنی جلوگیری داشتید و باردار شدید؟

بچه های پشت سر هم بزرگ کردنشون سخته و کمک میخواد ولی بعدش رفیقای خوبی برای هم میشن

منو خواهرمم فاصله سنی مون یک سال و یک ماه هست الان با هم درس میخونیم بیرون میریم کمک مامانمیم و ..

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                   من حسابم ز همه مردم این شهر جداست.                               من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست🫠✨️