2777
2789

خوشگلای من خیلیییی استرس دارم به دادم برسید

نوک سینه هام دردناک شده و گزگز داره سنگین شده 

یکبار دیروز‌یک‌بار هم امروز لکه بینی اولی قهوه ای خشک 

دومی صورتی روشن دیدم بعد چند ساعت الان ترشح سفید معذرت میخوام روم به دیوار موقع رابطه هم درد وحشتنااااک دارم هیچوقت اینجوری نمی‌شدم زیر شکمم تیر میکشه موقع رابطه اینم بگم طول سرویکسم مادرزادی کوتاه تر از حد نرماله امکان داره باردار باشم؟؟😭امروز پنج روز مونده به موعد پریودم همیشه منظمه ۲۹ روزه

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

من نمیدونم خب عزیزم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر عزیز مگه اینجا دکترن؟ برای موضوع به این مهمی اومدی اینجا بپرسی؟ که چی بشه؟ اگر اشتباه جواب بدن ...

آخه استرس دارم همش ته دلم میگم شاید هیچی نیست 

ولی نمیتونم بیخیال بشم

میرم دکتر امروز 

قربونت برم تعداد تاپیکا زیاده اتفاقی دیده میشن اسممو یادت باشه هر وقت خواسی صدام کن میام

اولین باره ترشح سفید داری ؟ عفونت نداری ؟ ترشح بوی بد نمیده ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

آخه استرس دارم همش ته دلم میگم شاید هیچی نیست ولی نمیتونم بیخیال بشممیرم دکتر امروز

خب اتفاقا چون استرس داری برو دکتر....تا خیالت راحت بشه.

استرس خودش سمه خالصه!

وقتی این همه دکتر و امکانات هست که بفهمی توی بدنت چه خبره چرا باید استرس بکشی؟

قربونت برم تعداد تاپیکا زیاده اتفاقی دیده میشن اسممو یادت باشه هر وقت خواسی صدام کن میاماولین باره ت ...

مرسی قربونت برم

نه فکر نکنم عفونت داشته باشم خارش سوزش ندارم

آره اتفاقا من کلا بدنم خشکه فقط همون سه روز تخمک گذاری مرطوب میشم 

نه بوی بد نمیده احساس میکنم بوی شیرین میده 

خب اتفاقا چون استرس داری برو دکتر....تا خیالت راحت بشه.استرس خودش سمه خالصه!وقتی این همه دکتر و امکا ...

مرسی عزیزم کلینیک مامایی خوبه؟

سر کوچمون یکی هست