2777
2789

وقتای که استوریمو ریپلی میکردی کلی قربون صدقم میرفتی 

وقتای ک‌ تصادف میکردم خودتو میرسوندی پیشم 

میگفتی این موقعه ها بدردت نخوردم کی بخورم 

وقتی که با گل اومدی پیشم 

کاش تو یکی از این شبا میمردم 

انقد حسرت نمیکشیدم 

چی شده عزیزم

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه به  مجازی 😉 

کاش منم وقتی اونو توی زندگیم داشتم میمردم.با اینکه خودش رفت و من مقصر نبودم ولی نبودنش عذابه برام.دارم دق میکنم.اینکه کنار یه مرد دیگست و باهاش میگه میخنده داغونم میکنه

کجای رشت دنبالت بگردم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر جان شما خوب میدونی که هر دو نفر شما سازش نداشتید رابطه خوب پیش نمیرفت مدام دلخوری پیش میومد

نمیدونم چرا بیخیال نمیشی شما اصل موضوع رو ول کردی چسبیدی به پنح تا کار خوبی که برات کرده 

اوکی خیلی دلنشین بودن کاراش اما اصل داستان چی؟ 

دختر جان شما خوب میدونی که هر دو نفر شما سازش نداشتید رابطه خوب پیش نمیرفت مدام دلخوری پیش میومدنمید ...

دلم این چیزا حالیش نمیشه باور کن سختم میشه 

نمیتونم کسیو دوس داشته باشم 

دایم ایراد میگیرم از همه 

همش با این مقایسه میکنم 

حالم خوب بود اون روزا میدونی چی میگم 

صبح از کنار مغازه رد شد دیدمش تا دوساعت تو دلم قربون صدقه میرفتم