2777
2789
عنوان

ثبت نام ایرانخودرو

78 بازدید | 7 پست

سلام کسی خودش یااطرفیانش بوده ثبت نام طرح مادران برنده شده باشه ولی توی چهل و هشت ماه گذشته ازسایپاویاایرانخودروبدون شرکت در قرعه کشی ماشین خریده باشه ؟آیاماشین تعلق میگیره یانه ؟سمندسسورن برنده شدم ولی یکسال پیش کوییک خریدم الان پول ماشین وواریزکنم چی میشه بهم میدم یا جریمه میشم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به سلامتی انشاالله چرخش بچرخه براتوننه مشکلی نیست بهتون تعلق می گیره

آخه توی شرایط نوشته نباید چهل و هشت ماه گذشته ماشین گرفته باشید منم متاسفانه کوییک خریدم قصدم هم فروشش هست واقعاشماهمچین تجربه ای داشتین؟

آخه توی شرایط نوشته نباید چهل و هشت ماه گذشته ماشین گرفته باشید منم متاسفانه کوییک خریدم قصدم هم فرو ...

شما الان طرح مادران برنده شدید و کاری به ثبت نامی نداره این شرایط که می گید برای طرح عادی هست 

برای اطمینان از یکی از آشناهامون تو این کاره می پرسم همین جا پیام میذارم براتون