2777
2789
عنوان

من همونم که خالم کما بود

254 بازدید | 17 پست

فداتون بشم که کلی دعاکردین ولی خالم مرگ مغزی شد😞😞😞😞😭😭😭😭

شبش رفته بودیم پارک همسایه لعنتیش نشست گفت آره منم دخترداییم سرطان داشت موقع مردن اندازه یه بچه شده بود و ....

الهی بمیرم نتونست تحمل کنه حتما 

لال بشه ایشالا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا بهتون صبر بده انشالله جایگاهش بهشت برین 

نمی‌خوام ناراحتت کنم عزیزم ولی اینو من شنیدم میگن گاهی اوقات شفای مریض در مرگش هست چون خیلی درد میکشه 💔

به درد کسی خوردی ،بدردت نخورد ،بدردش بخوری ،بدرد نخوری

انشالله شفا بگیرن .منم دخترعموم تواین شرایط از دست دادم اونم دوتا بچه کوچک داشت مریضی بدی لعنتی .مرد ...

خیلی بده خییییلی زیاد

هربار ازشیمی درمانی میومد میگف به اب شیر هم نمیتونم دس بزنم گزگز میکنه انگشتام

بدنش دردمیکرد بمیرم براش اصلا هم نمیگفت درداشو 

خدارحمت کنه دخترعموتون رو اونم مرگ مغزی شد؟

خدا بهتون صبر بده انشالله جایگاهش بهشت برین نمی‌خوام ناراحتت کنم عزیزم ولی اینو من شنیدم میگن گاهی ا ...

بخدا دارم ناله میکنم میگم خدایا اگه قراربود بیشترازاین دردبکشه حکمتتو شکر که راحت شد طفلک 

اگه برمیگشت ولی فلج میشد یا حافظشو ازدست میداد هزاربار بدترازمرگ بود ... قربون حکمت خدا ماراضیم به رضاش ولی بچه هاش گناه داشتند😞

ماه پیش میگف اگه میدونستم اینجوری میشم دومی رو باردارنمیشدم 😞😞😞😞

همسایه ما مرد جوون ماشینش خراب میشه رو پل جفت راهنما میزنه پیاده میشه که ببینه ماشین چشه یه ازخدا بی خبر با سرعت زیاد میاد میزنه به ای بدبخت از پایین تنه فلج میشه وخونریزی داخلی وتمام 

زنش دیوونه شده با سه تا بچه هرشب تو محوطه براش زیارت عاشورا و روضه میخونن