2777
2789
عنوان

کیا شوهراشون همقد خودشونن

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 40 پست
من ۱۵۵ هستم شوهرم ۱۸۳ خیلی اختلاف قدمون جذابه

😐😐

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقد بده ازدواج با مرد همقد

شما خودتون قد بلند هستید نسبت به بقیه خانما کفش خیلی پاشنه بلند برای قد بلند قشنگ نمیشه اتفاقا یه پاشنه سه سانت یا حتی تخت هم خوشگل میشی خواهر منم با همسرش دو سانت تفاوت داره قدش اونم خیلی سال هست پاشنه بلند نمی پوشه

کمتر باشه خوبه یا بیشتر یعنی؟

قطعا کمتر اینکه خانوم ۱۶۴ اینا باشه با صدو هشتادو خورده ای معقول تره حداقل 

پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

خوشبخت ترین باشید اما این اختلاف قد برا من جذاب نیست واقعا

عددش زیاده تو واقعیت به چشم نمیاد

مام ۳۰ سانت اختلاف داریم

ولی تا کتفشم که اختلاف عادی ایه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
ممنون عزیزم ولی اگه برعکس بود خوب بود؟ قدمون به قیافه هامون میاد😅

برعکس؟؟؟؟ن 

تفاوت قدی کمتر باشه خب جذابیتش بیشتره

ولی خو شما اونجوری همو دوس داریم❤️

پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

آها یعنی خانم باید بلندتر باشن.‌‌‌..

اره دیگه

یا حداقل اقا چند سانتی کوتاه تر

برعکس؟؟؟؟ن تفاوت قدی کمتر باشه خب جذابیتش بیشترهولی خو شما اونجوری همو دوس داریم❤️

واقعا؟من فکر میکردم برعکس باشه...

کاربری دست دو تا دختر خاله میباشد،با درد صبر کن که دوا میفرستمت🌿❤️

نه 

دوست دارم اون بلند تر دیده بشه 🥲

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚                                                                                         اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺