2777
2789
عنوان

تخمین تراز بهمنی

1025 بازدید | 59 پست

سلام بچه ها . کسی سالهای پیش تجربه استفاده از تخمین تراز نهایی بهمنی رو داشته ؟ چقدر درسته به نظرتون ؟ خودش میگه وسط بازه رو بگیرید ولی باز من نگرانم . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تخمین تراز پوریا پژوهان فر فک کنم بهترین تقریب رو داره ، مال من نمرات پارسالم رو که زدم ، تراز اصلیم حدود صد تا بیشتر از کمترین ترازی شد که سایت پژوهان فر گفته

آزادگان کل جهان ، فکری به حال تربیت اقوام برده دار کنید... 

ماشالله خیلی عالی شدی .تبریک میگم بهت . پارسال درست گفته بود بهت ؟

ممنون عزیزم ولی تراز کنکورم زیاد جالب نیست امیدم به دو روز بعده  اره پارسال زده بود ۸۷۰۰ تا ۹۳۰۰ که وسطش اومد

کاربری دست ۲ نفره
پس حتما قبولی انشالله . حالا من به تعهدی هم راضیم اشکال نداره . فقط پشت نمونم همیییین

من خودم پشت کنکورم پردیس ازاد همه رو میزنم توهم قبولی اینارو نیاز به تعهدی نیست 

کاربری دست ۲ نفره
خب ۱۰ هزار رو میگیری انشالله خانوم دکتر شدی رفت😄مبارکهههه ایشالا کنکور تیرم میترکونیی

اخخخ اگه بشههه . بخدا جون کندم امسال . همین 9700 هم بده من راضیم . فقط تراز کلم بالای 9000 بشه همیننن . تیر خوب نمیدم نخوندم واسش . هرچی هست رو همین اردیبهشت باید حساب کنم