من و خواهرشوهرم اختلاف داریم و اصلا ایشون شروع کرد دخالت کردن همسر من محل نداد بعد به من تهمت زد و پشتم دروغ گفت که همسرم دیگه شاکی شد از دستش و حرفاش و باور نکرد و این شد شروع اختلافای ما که تو تاپیکای قبلیمم گفتم
امروز زن دایی همسرم و دیدم تو خانه بازی نزدیک خونمون نوه اش و اورده بود بعد شروع کرد صحبت که کی میخوای اجازه بدی این خواهر برادر میونه اشون درست شه😐😐😐😐منم گفتم اجازه هیچکس دست من نیست من تو هیچ دعوایی دخالت نکردم و نمیکنم هر جور میدونن بهتره خواهر و برادر با هم تا کنن از هر ده بار که این خانوم کرم میریزه یه بارش همسرم عصبی میشه جوابش و میده همون جواب و تو کل فامیل پخش میکنه بعد زن داییش گفت اخه میدونی فلانی خودشم ناراحته از کارایی که کرده پشیمونه خودش میگفت اون روز من فقط میخواستم ببینم داداشم بین من و زنش کدوم و انتخاب میکنه داداشم به من بد کرد 😂😂😐که حتی این حرفشم چرته تو اگه فقط میخواستی این و ببینی چرا وقتی ما بحث و تموم میکنیم و کاری به کارت نداریم پیغام پسغام میفرستی تیکه میندازی استوری شوهرم و با تیکه ریپلای میکنی بلاکت میکنه با اکانت جدید به اسم خودت پیام میدی و…. خلاصه میخواستم ببینم حتی اگه این حرفم راست باشه ایا خواهرشوهر نرماله که همچین قصدی داشته باشه ؟خب معلومه زن و بچه اشو انتخاب میکنی و توام جلوی کل فامیل سکه ی یه پول میشی دختر خوب