2777
2789
عنوان

بنظرتون گوشی برای دختر شانزده ساله واجبه

| مشاهده متن کامل بحث + 2857 بازدید | 170 پست

خواهشا براش بگیرین

ایکنه میگن به درس ضربه میزنه و ...همش چرته من دوستام از کلاس ششم و هفتم گوشی داشتن الان دارن پزشکی و دندون پزشکی میخونن 

یکی مثل من همیشه آرزوی یه گوشی رو داشتم ولی خانوادم میگف تا ۱۸سالت بشه برات میخریم منم بین دوستام خیلی خجالت میکشیدم اونا فیلم و انیمیشن هاشون رو برا هم تعریف میکردن ولی من مثل یه بت فقط نگاشون میکردم واقعا خیلی حس بدی بود الان خانوادم هم خیلی پشیمونن که چرا زودتر برام نخریدن 

اینایی که میگن گوشی دکمه ای بگیر احیانا شما مگه توی جامعه امروز زندگی نمیکنین عصر، عصر تکنولوژی هست 

والا من هرچی بچه دورم میبینم از ابتدایی گوشی دارن الان ماشا لا دختر شما هم بزرگ هست و مطمئنم خودش میتونه استفاده درست بکنه 

فقط امیدوارم دخترت یه زمانی عقده بعضی چیزا روی دلش نمونه.

مگه میشه بارون بباره ولی ...دل هیشکی واسه کسی تنگ نشه🥺

به نظرمن گوشی خودت رو بده بهش از فیلمای آموزشی برا کنکورش استفاده کنه چون برا یه دختر به این سن گوشی هیچ کاربرد مفید دیگه ایی نداره

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نخر بذار گریه کنه ، بد زمونه ای شده فعلا گوشی خودتو بده بگو هرکار میخوای با همین بکن کادو قبولیت یه ...

دقیقا🫠🌸آفرین آدم این جواب های میبینه کیف میکنه

و ما ریشه‌هایِ تَنیده از اُمیدیم🌿✨.️                             🪴اللهم عجل لولیک الفرج🪴امروز مورخ۱۴۰۴/۳/۱۶ =عیدقربان من چند تا حاجت خیلی خیلی  بزرگ دارم ❤️🤲امیدوارم بشه تاعیدقربان سال بعدی به همشون رسیده🪴🥰باشم الان یسره درحال تلاش توکل توصل و....هستم اگ این بیوگرافی خوندی برام دعا کن!!ممنون میشم اجرت با امام حسین ع🏴💖🌱 راضیم به رضای تو یارب🙏🦋

دقیقا🫠🌸آفرین آدم این جواب های میبینه کیف میکنه

میگن بخر براش چون همه دارن 

خب اره اتفاقا چون دیگران رو دیدین به چه وضع افتادن شما نباید براش بخرین 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

میگن بخر براش چون همه دارن خب اره اتفاقا چون دیگران رو دیدین به چه وضع افتادن شما نباید براش بخرین

والا 🤕

و ما ریشه‌هایِ تَنیده از اُمیدیم🌿✨.️                             🪴اللهم عجل لولیک الفرج🪴امروز مورخ۱۴۰۴/۳/۱۶ =عیدقربان من چند تا حاجت خیلی خیلی  بزرگ دارم ❤️🤲امیدوارم بشه تاعیدقربان سال بعدی به همشون رسیده🪴🥰باشم الان یسره درحال تلاش توکل توصل و....هستم اگ این بیوگرافی خوندی برام دعا کن!!ممنون میشم اجرت با امام حسین ع🏴💖🌱 راضیم به رضای تو یارب🙏🦋

به نظرمن گوشی خودت رو بده بهش از فیلمای آموزشی برا کنکورش استفاده کنه چون برا یه دختر به این سن گوشی ...

یهش میگم با گوشی من هر کاری می خوای بکن ولی میگه گوشی تو گوشی من نیست چیکار کنم من هم میترسم مادرم خودش دختر خوبیه بهش اعتماد کامل دارم ولی دوستاش و که من نمی تونم کنترلش کنم میترسم با دوستاش همراه بسه کاری رو بکنه که نباید میترسم گوشی بخرم جایی بره که نباید 

خدا کنه روزی موفقیت همه‌ی فرزندان کروش و بزرگ رو بیبینم اون بالا بالا باهم صحبت میکنیم😘

یهش میگم با گوشی من هر کاری می خوای بکن ولی میگه گوشی تو گوشی من نیست چیکار کنم من هم میترسم مادرم خ ...

ببین ما چه بخواهیم چه نخواهیم بچه ها تو دنیای تکنولوژی زندگی میکنن و مجبوریم به بچه ها اعتماد کنیم مقصر هم پدر و مادها نیستن بلکه با ورود کرونا اصلا کنترل بچه ها از دست والدین خارج شد شما که دخترتون رو دست تربیت کردی پس نگرانش نباش و بهش بگو برنامه های مخرب علی الخصوص اینستا  رو نصب نکنه چون بعد از کرونا همه بچه ها گوشی خریدند و الان دختر ما احساس تفاوت با دوستاش میکنه 

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

نوجونه ممکنه بی راهه بره خودش دختره خوبیه ولی سادس ممکنه دوستاش کلاه سرس بزارن بی راهه بره

اگه خودش دختر خوبیه دیگه نگرانی واسه چی

من از دوازده سالگی گوشی داشتم یکبار هم بقول شما بیراهه نرفتم 

Born to suffer forever 

اه چه مادری بشی تو بیچاره بچه هاتون

من خودم با بچه م وقت میگذرونم چیزی که شما ها به بچه ها نمیدین هیچ بچه ای هیجان های فیزیکی رو جای تکنولوژی نمیده 

بچه ی من اهل مطالعه هست درگیر فضای مسموم مجازی نمیشه از وسایل ارتباطی منو پدرش میتونه استفاده کنه

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

من خودم با بچه م وقت میگذرونم چیزی که شما ها به بچه ها نمیدین هیچ بچه ای هیجان های فیزیکی رو جای تکن ...

صد در صد ولی نه تو سن ۱۶ سالگی ! 

دیگه تو اون سن بخوای محدود کنی مشکل از شماست بچه هم سال های بعد ازتون راضی نخواهد بود دیدم که میگم