2777
2789
عنوان

بنظرتون گوشی برای دختر شانزده ساله واجبه

| مشاهده متن کامل بحث + 2857 بازدید | 170 پست
۱۷ سالگی داشتم😂

چی بگم 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

عزیزم شاید واسه شما مشکلی ایجاد نشده باشه اما خیلی از بچها تو این سن به بیراهه کشیده میشن اکثرا معتا ...

عزیزم بیراهه اگر منظورت آگاه شدن از اسمشو نبره

محن تو ۸ سالگی آگاه شدم راجبش و خیچ مشکلی هم نداشتم با این قضیه

برام یک چیز طبیعی قائل شد

✝ Christian/ یهو ممکنه بمیرم هر آن .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شاید واسه شما مشکلی ایجاد نشده باشه اما خیلی از بچها تو این سن به بیراهه کشیده میشن اکثرا معتا ...

بعدس عزیزم

بچه بخواد کاری بکنه میکنه

حتی تو گوشی مادرش میکنه پاک میکنه

گمهم اینه چقدر با بچت رفیق باشی

چون هرچقدر اذیت کنی حریص تر میشن

. ترس از دست دادن (FOMO - Fear of Missing Out)

مغز ما به شدت حساسه به اینکه یه چیز ممکنه از دست بره. پس بهش بیشتر جذب می‌شیم.

۲. کمیابی = ارزش بیشتر (حتی اگه الکی باشه)

وقتی یه چیزی محدود یا نایابه، ذهن ما خودبه‌خود فکر می‌کنه ارزشمندتره.

۳. رقابت و مالکیت

وقتی می‌بینیم بقیه هم دنبال اون چیز هستن ولی کمه، حس رقابت و میل به داشتنش قوی‌تر می‌شه.

اتفاقا خداروشکر ساده بار نیومدم الان هفت خطی رو میشناسم با چهارتا حرف تو یه اکانت رندوم گول نمیخورم

بچه ساده بار بیاد خیلی بهتر از اینکه بره تو فضای مجازی تجربیاتی ک کسب کنه ک ماشالله هفت خط شناس بشه 

ایشون هدفش این نیست بچش هفت خطا رو بشناسه 

سلام 🙃🦚
😂😂 دقیقا همینه بیشترشون قشنگ بچنو احسنت بر شما چقدر درست نوشتید 🤍

نسل عجیب، بانمک، پر استعداد، لجوج! و صد البته دوست‌داشتنی ای هستند این نسل z😅❤️

حتی صحبت کردنشون هم خاص و ویژه است. 

من الآن یه لغت‌نامه دست نویس دارم که تند تند عباراتشون رو داخلش می‌نویسم با معنی که یادم نره. چون در غیر این صورت به سختی می‌تونم بفهمم چی می‌گن😅🤦🏻‍♀️ 

خدا کنه عاقبت بخیر و خوشبخت و موفق بشن🤲🏻 

ممنون عزیزم 

شما لطف داربد🩷

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

بچه ساده بار بیاد خیلی بهتر از اینکه بره تو فضای مجازی تجربیاتی ک کسب کنه ک ماشالله هفت خط شناس بشه ...

باشه عشقم پس فردا میبینمت ک بچش ب هر اسگلی اعتماد کنه فقط چون تا سن مشخصی گوشی نداشه

نسل عجیب، بانمک، پر استعداد، لجوج! و صد البته دوست‌داشتنی ای هستند این نسل z😅❤️حتی صحبت کردنشون هم ...

میشه برای منم اون لغت نامه رو بفرستی؟ نیاز دارم 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

نسل عجیب، بانمک، پر استعداد، لجوج! و صد البته دوست‌داشتنی ای هستند این نسل z😅❤️حتی صحبت کردنشون هم ...

خدا کمکشون کنه انشالله این همه هیجان و استعداد سرشارشون در مسیر درستش قرار بگیره و خرج بشه 😍🌱

سلام 🙃🦚
بچه ساده بار بیاد خیلی بهتر از اینکه بره تو فضای مجازی تجربیاتی ک کسب کنه ک ماشالله هفت خط شناس بشه ...

من تو کل زندگیم اینکه خوش بگذرونم و خودم خوشگل باشم اولویتم بوده ن  چیزای دیگه.

دیگ بقیشو نمیدونم

🤣😅

ولی جدی گفتم 

خودم بت توضیح بدم؟

بفرما