2777
2789
عنوان

حدودا چهار ماهه پریود نشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 30 پست
نه عزیزم آزمایش دقیقه برو دکتر ببین چی میگه

ممنون گلم اخه یه خانم گفت من ازمایش بتا دوبار داده منفی بوده سونو. داده مشخص نشده حاامله ست بی بی چک گذاشته مثبت بوده ولی😐😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر پریود نشدنیهتنبلی داری

ممنون عزیزم والا یه خانمه چیزای عجیب گفت 

گفت دوبار ازمایش بتا داده و سونو داده مشخص نشده حامله ست بعد بی بی چک هاش مثبت شدن اخر معلوم شده بارداره

ممنون عزیزم والا یه خانمه چیزای عجیب گفت گفت دوبار ازمایش بتا داده و سونو داده مشخص نشده حامله ست بع ...

این برا همون دوسه هفته ی اول عقب انداختنه نه ۴ماه

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
من پارسال ۳ماه پریود نشدم چون همیشه پریودام نامنظم بود اصلا بیخیال بود بخاطر اصرارهمسرم بی بی چک زدم ...

اها پس منم اگه باردار بودم باید ازمایشم مثبت میشد نه منفی بتام ۱ بود

میخوای حامله باشی یا نباشی ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

ترجیحا نه ولی نبودم رفتم سونو گفت پلی کیستیکه احتمالا

خب پس حله اونم ان شاالله چیزی نیست

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .