2777
2789

باید صبر کنی تاییدش کنن

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا نمیره واسه تایید هیچ عکسی نمیدونم دلیلش چیهقبلا عکس میرفت واسه تایید ولی الان هیچی

@niniyar‍ 

سلام

استارتر سوال دارن

ممنون

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

اصلا نمیره واسه تایید هیچ عکسی نمیدونم دلیلش چیهقبلا عکس میرفت واسه تایید ولی الان هیچی

خب احتمالا دسترسی مرورگرت به گالریت بسته برو از تنظیمات بازش کن

برو تنظیمات و روی مرورگری که باهاش میای نی نی سایت رو بزن و اجازه دسترسی به گالری و دوربین رو بهش بده

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

سلام خوبینشما نمیدونی دلیلش چیه؟؟

سلام

ممنونم.

💙💙💙

بالا یک کاربر گفتن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

تنظیمات خود گوشی؟

بله

نشد نمیدونم گوشیو ریست کردم اینطوری شد

اون مراحلی که گفتمو انجام دادی؟

با چه مرورگری میای؟

از طریق خود گوگل

باید تو تنظیمات گوشیت بگردی google پیدا کنی و تو قسمت مجوزها به دوربین و گالری دسترسی بدی

باید تو تنظیمات گوشیت بگردی google پیدا کنی و تو قسمت مجوزها به دوربین و گالری دسترسی بدی

درسته باید اجازه دسترسی به گالری رو بدید اول

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت