2777
2789

چرا همه چی اینجوریه 

چرا باید توی این سن دلم مرگ بخواد اما راهش را بلد نباشم

چرا اینقدر همه با ارامش اما من توی یه خانواده روانی

چرا وقتی عرضه پول اعصاب مغزی بچه ندارین بچه دار میشین

فکر کردبد بچه آوردن دو روز اولش خوبه که نوزاده و قربون صدقه اش می‌رید فکر نمیکنید به بعدش 

چرا وقتی مشکل دارید بچه میارید که بخوایید طلاق بگیرید که بچه زیر دست نامادری بزرگ‌ شه

چرا وقتی ستون بالای بچه دار میشید با سرپرستی یه بچه را به عهده می‌گیرید که بعدش هر چی اون بچه خواست انجام بده یا به تفکرات اون نخوره یا بگید من نمیتونم همراه با کنم پس حق انجامشان ندارید 

چرااا

یکی بگه چرا

چرا با زندگی من بازی میکنند چرا ولم نمی‌کنند چرا نمیزارم برم بمیرم

دلم میخواد برم کوه فقط جیغ بکشم 

کاش راه مرگ بلد بودم کاش جرعتشا داشتم خلاص میشدم 

از اون مادری متنفرم که رفت و من را گذاشت که بیوفته دست دو تا روانی 

مادرت جدا شده ؟

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاملا حق داری عزیزم کم نیستن از این پدر مادر های بی مسئولیت خودخواه شرایط درس خوندن رو داری ؟

اره دارم 

به زور فرستادم تجربی 

میگن اگه دکتر نشی میشی ننگ خانواده😅💔

عزیزم گاهی شرایط به دلخواه مانیست به این فکر کن شاید موندن مادرتون تو اون شرایط بیشتر به ضرر شما بوده من الان یه زنم که بچه دارم و دلم میخاد جدا بشم شوهرم اذییتم میکنه و فحاشی و بددهن و خسیسه به مریضی من اهمییت نمیده تاحالا کلی بلا سرم آورده چرا فقط مادرتو مقصر میدونی زندگی تو شرایط جنگ اعصاب به مراتب بهتراز زندگی زیر دست زن باباست

نه والا ولی مجبورم میتونم از پس برمیام ولی اینقدر توی خونه جنگ و اعصابه که حتی نمیتونم یه دقیقه درس ...

عیبی نداره

برو کار کن برای خودت شغل آزاد بزن

از آنلاین شاپ شروع کن آروم آروم موفق میشی

من دوست پسرم تو چهار ماه کار آنلاین شاپ تازه کنارشم دانشگاه و کلی درس داشت تونست به در آمد ۱۵۰ میلیون سود در ماه برسه

معمولیه ولی بهتر از هیچیه

اتفاقا دنیا دیگه هیچ قشنگی ندارهآرزومه یبار از ته دلم بخندم یبار بچگی کنم

دنیا که خدایی داره هر روز از دیروز قشنگ تر میشه

کنارش دنیا مثبا این مشکلات کوچیکش قشنگه

خب چرا نمیخندی؟ فیلم کمدی بیین با پارتنرت برو سینما با دوستات باش طبیعت برو کار کن رنذکی کن

که خوشبختی که تپی این دمیا از بین این همه اسپرم انتخاب شدی

و بسازش

نه والا ولی مجبورم میتونم از پس برمیام ولی اینقدر توی خونه جنگ و اعصابه که حتی نمیتونم یه دقیقه درس ...

همه ماها تو زندگیامون پر از مشکله 

من درکت می‌کنم چه شرایط سختی داری روانت به هم میریزه 

ولی تو باید تمام تمرکزت روی درست باشه که بتونی خودتو از این شرایط نجات بدی 

اهمیت نده به حرفاشون کاراشون سخته اما شدنیه

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱