2777
2789
عنوان

میخام از امروز شروع کنم رژیم بگیرم

121 بازدید | 27 پست

دلم برا اون روزا که کمر باریک و شکم تخت داشتم تنگ شده البته اشکالی ام نداره الان سه طبقه دارم😏😭😂

من قبلا۵۷کیلو بودم بخاطر کنکور چاق شدم الان۷۱کیلو ام

میخام تا اخر آذر ماه ۱۶کیلو کم کنم بشم۵۵کیلو 

هرروز ۱۳۰۰کالری مصرف میکنم و یه روز درمیون هم نیم ساعت ورزش میکنم که تقریبا باهاش۲۰۰کالری میسوزونم و از امروز شروع کردم ورزشم رو

البته مشکلم فقط با چربی های شکم و پشت کمر و بازوهامه با بقیه جاهام مشکلی ندارم😑😂

کسی هست بیاد باهم رژیم بگیریم؟

۲۰ام هر ماهم اینجا تغییراتمونو به هم بگیم🥲

انقدر به هدفم پیله میکنم تا بشه پروانه وکالتم✨♥️🦋⚖️ ‌ ‌ ‌ ‌ دانشجوی عدالت✨🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دیقا مثل تو ۵۷ کیلو بودم به خاطر کنکور شدم ۶۳ تا آخر شهریور میخوام بشم ۵۴

۹کیلو برای دو ماه زیاده گلم ۶کیلو کم کن اصلا به خودت سخت نگیر

من کنکوری۴۰۳بودم اینقد رژیم سخت گرفتم هی اضافه وزنم بدتر شد منم بعد کنکورم۶۵بودم

الان دیگه مدت زمانش برام مهم نیست میخام اصولی و راحت کم کنم اصلن برااین مسئله عجله نداشته باش

۱۳۰۰ در روز کمه و مشکلات ریزش مو و اینا پیدا میکنیو بعدش هم بیشتر از یک هفته رژیم ات دووم نمیاره

نه بابا اصولی من کلا۱۸۰۰تا میتونم مصرف کنم تا رو همین وزن بمونم فقط۵۰۰تا کم کردم الان!که کم و اصولی

۹کیلو برای دو ماه زیاده گلم ۶کیلو کم کن اصلا به خودت سخت نگیرمن کنکوری۴۰۳بودم اینقد رژیم سخت گرفتم ه ...

اره میدونم خیلی سخته ولی من ورزشای زیادی ثبت نام کردم که از ۵ ام شروع میکنم و یه دوره رژیم هم زیر نظر دکتر گرفتم واقعا سخت نبود ایشالا که میتونم از پسش بر بیام

عزتی که در هیچ است در کم نیست