2777
2789
عنوان

بنظرتون کار اشتباهی کردم

162 بازدید | 8 پست

بچه ها من چند ماه دیگه خواستگاریمه و نامزدم به شدت ادم خوبیه داریم کارامونو اوک میکنیم خونه و ماشین و پس انداز 

تو محل کارش یه پسره هست پسر معتاد و دختر بازیه خیلی به نامزدم پیچسبه نامزدم دو هفتس داره سیگار میکشه شب نیاد دنبالش میبرتش بیرون نامزدم خودش میگه خیلی بی انژی شدم حالم اصن خوب نیست و اینکه میگه این دوستم داره به زندگیمون حسادت میکنه و چشم دیدن خوشبختیمونو نداره و نمیتونه که بهش بگه نه چون ادم ساده اییه 

چند وقته باشگاه نمیره تا دیر وقت خونه دوستشه همش هم دعوا داریم و باهم نمیتونیم بسازیم

یه سیده هست خیلی مرد خوبیه امروز رفتم پیشش یه دعای قرانی گرفتم قبلش گفتش که تو زندگی نامزدت دشمن افتاده و اینا یه دعای قرانی گرفتم که این اقا از همسر من جدا شه و اینا

بنظدتون اشتباه کردم؟

در سرای نیستی باشد که تا نفسی هست ارامش حق مطلب وجودمان باشد... 🌱

عزیزم دوست بد به زودی همه چیو نابود میکنه ربطی به دشمنی نداره مگه عقل نداره که بره دنبال سیگار و رفیق معتاد 

خیلی مراقب باش 

متاسفانه با دعانویس و سید و... هیچی درست نمیشه شما رو انتخابت بیشتر فکر کن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم و قضاوتی هم نمیکنم

ولی در کل وارد این بازی های دعا و جادو و طلسم نشید حتی به جهت کار خیر 

از خدا بخواه هرچی صلاحه پیش بیاد و همه چیز رو به خودش بسپر 

خدا از چیزایی خبر داره که فکر ما بهش گذر هم نمیکنه 

کار درستی کردی هر چند من نمیکنم این کارواما باید هر جور شده اون مرتیکه رو از زندگیتون بندازین بیرون

یکم عذاب وژدان دارم 

میگم نکنه گناه کردم

نمیدونم و قضاوتی هم نمیکنمولی در کل وارد این بازی های دعا و جادو و طلسم نشید حتی به جهت کار خیر از خ ...

طلسم نیست عزیزم یه سیده از اوناس ک میگن خطش خوبه

به خدا اینقد گریه کردم دیشب داشتم میمردم تا صبح گریه کردم

خانوادم دارن جهیزیه میخرن اونا دارن حلقه میخرن واقعا نمیدونم چکار کنم 

عزیزم از فکرت استفاده کن چرا دنبال جادو جنبل میری؟اسمشو میزارید سیده فلان

شما جای من نیستی که من تو شهر غریبم خودم تنهام با این اقا اشنا شدم بعد هزار سختی خانواده ها رو اشنا کردیم راضی کردیم خونمون اوک شد مامان من داره جهیزیه میخره مامان اون داره کاراشونو میکنه

بعد یهو یه اقایی از راه بررسه بخواد به زندگیت صدمه بزنه تو چکار میکنی بخدا اینقد با زبون خوش با عزیزم عزیزم جلو رفتم که نگو

اینقد شب تا صبح گریه کردم که نگو که فردا روزی با چه رویی جلو بابام وایسم بگم پشیمون شدم

این اقا واقعا هیچگونه عیبی نداره همه چیش خوبه پسره پاکیه داره زحمت میکشه برامون این مشکلاتمون از اونجایی شروع شد که دوستش ما رو دوتایی دید از همون نگاهش ترسیدم ازش