خونه پدر من اتاق خواب ها بالا هست و تی روم آشپزخونه که مادرم همیشه ازش استفاده میکنه پایین برای مهمان هست کلا خیلی کم پیش میاد برن پایین یا الان که مادرم پا درد گرفته میخوان آسانسور بزارن که رفت آمد براشون راحت بشه معمولا این خونه ها طبقه پایین برای مهمان هست و طبقه بالا برای خود افراد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خونه خودم حال و پذیرایی بزرگ و موازی که یه در دو متری وسطشونه و هر کدوم یه در تو حیاط دارن.از سمت چپ اول اشپزخونه بعدراهرو که درش تو کوچه باز میشه بعد اتاق بچه ها.بعد اتاق خودمون بعد حیاط خلوت و سرویسها که چسبیدن به حال و بعدشونم یه اتاق خواب دیگه که چسبیده به پذیرایی
امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭