2777
2789
عنوان

برا یه پسر مهمه قبل اون با کس دیگه بودی

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 30 پست
آدما با هم فرق دارنهمه یجور نیستنوقتی اینو گفته یعنی میدونه دیگه

خب من چیکار کنم ؟ باهاش درموردش حرف بزنم یا هیچی نگم ؟ خودش اصلا نپرسیده و نامزدیمم میدونه ولی اینکه خیلی دوسش داشتمو نگفتم و کسی هم نگفته بهش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب حتما میدونه که اسم اورد

خب اره نامزدیمو که میدونه ولی اینکه خیلی عاشقش بودم و قبلش با هم بودیمو نمیدونه یعنی کسی به جز خونواده های خودمو اون نمیدونستن ممکنه فهمیده باشه؟

امکان نداره این کدمیگی.

امکان داره عزیزم

خودم دیدم 

توی فامیل ما تمام  دخترهای محجبه ی چادری و کارمند(که هرگز دوست پسر نداشتند )  همه شون مجرد هرگز ازدواج نکرده هستن

که ناراحت  هم نیستند بی نهایت با تقوا هستن خودشون 

به خاطر  ازدواج ایمان شون را نمی فروشن

ولی دختری که ده تا دوست پسر داشته همه هم می دونن با پولدارترین پسر فامیل ازدواج کرده

آقاهه گفته من زن زشت  نمی خوام

من فقط عنوان را خونده بودم الآن کامل خوندمذهنت را درگیر نکنبرای مردها مهم نیست

میدونی چه موقع مهم میشه البته واسه خانمها هم همینه وقتی حس کم توجهی میکنه و حس میکنه هنوز به اون فکر میکنه

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

توی کشورهای دیگه که ......خونه ها دایر هستخیلی مردها از یکی از همون زنها ممکنه خواستگاری کنندعشق ...

این چه طرز حرف زدنه اصلا این موضوع چه ربطی داشت به اینکه شما هی داری منو با دخترای رقاص و خیابونی مقایسه میکنی؟؟؟؟؟؟

میدونی چه موقع مهم میشه البته واسه خانمها هم همینه وقتی حس کم توجهی میکنه و حس میکنه هنوز به اون فکر ...

نه من طور بدی رفتار نکردم و خب اون رابطه هم تموم شده ولی دوست ندارم کامل بدونه دقیقا برای همین حسه

خب من چیکار کنم ؟ باهاش درموردش حرف بزنم یا هیچی نگم ؟ خودش اصلا نپرسیده و نامزدیمم میدونه ولی اینکه ...

اگه دوباره اشاره ای به موضوع کرد باهاش صحبت کن

بگو احساس میکنم فکرت با این موضوع درگیره، بگو اگر لازم میدونی در موردش با هم صحبت کنیم بیا یک بار این کارو کنیم و هرچی برات سواله بپرس اما دیگه تموم بشه. بگو اون ماجرا برای من تموم شده و دیگه نمیخوام بهش فکر کنم یا تو زندگی آینده من تاثیری داشته باشه و اگر قبول کردی و باهاش کنار اومدی لطفا دیگه بهش اشاره نکن و بذار فراموش بشه

در مورد شدت علاقت هم لزومی نداره حرفی بزنی، جز اینکه دل همسر فعلیت رو بشکنی چی ازش درمیاد؟ مهم اینه که از ربطه قبلی خبر داره و قبول کرده. دیگه وقتی با کسی بودی لابد مبخواستیش که بودی دیگه، کارد که زیر گلوت نبوده. اما اینکه چقدر عاشقانه بوده رو نیاز نیست بگی. خودتم فراموش کن. اینجوری این یکی هم خراب میشه. فکر کن که یکی بود و مرد. تمام