2777
2789
عنوان

بالاخره تموم شد

153 بازدید | 14 پست

و من بالاخره به یه رابطه یه طرفه که جز استرس و اعصاب خوردی و تحقیر هیچی برام نداشت پایان دادم و شاید بگین دوسش نداشتی داشتم و قلبم تیکه شد ولی فقط اینکارو کردم که بعدا قلبم بیشتر از این تیکه تیکه نشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخت بود خیلی سخت بود هر دفعه هی ترکش میکردم بعد دوباره میرفتم بهش پیام میدادم ولی ایندفعه فرق داره ق ...

به خدا بهترین کار رو کردی جز آسیب روحی چیزی بدست نمی آوردی روز به روز که بگذره کلا یادت می ره یه روزی می رسه به خودت افتخار می کنی که بهترین تصمیم رو گرفتی 

به خدا بهترین کار رو کردی جز آسیب روحی چیزی بدست نمی آوردی روز به روز که بگذره کلا یادت می ره یه روز ...

واقعا ینی میشه فراموشش کنم ؟ کلا حتی تلگرام رو پاک کردم که دیگه سراغش نرم و تنها راه ارتباطی مون بود 

میدونی پسر خوبی بود ولی مغرور و عصبی بود من تماما تحقیر میشدم دیگه خسته شده بودم 

واقعا ینی میشه فراموشش کنم ؟ کلا حتی تلگرام رو پاک کردم که دیگه سراغش نرم و تنها راه ارتباطی مون بود ...

آره شک نکن ، مهم نیست پسر فرشته باشه مهم این با تو مثل فرشته ها برخورد کنه وقتی کسی نتونست بهت محبت کنه شخصیت و غرور تو بشکنه پس نمی تونه آدم خوبی باشه برات ، قول میدم فراموشش کنی آدمهایی که میگن عشق فراموش نمیشه اون برای این مردها صدق نمی کنه اونا کسایی رو میگن که همه جور همو دوست داشتن و عشق شون دو طرفه بوده حالا به هر دلیلی بهم نرسیدن نه این دوستی ها

آره شک نکن ، مهم نیست پسر فرشته باشه مهم این با تو مثل فرشته ها برخورد کنه وقتی کسی نتونست بهت محبت ...

درسته میگفت دوستم داره ولی رفتاراش اصلا اینو نشون نمی‌داد منم خسته بودم از این رفتار های ضد و نقیض از بس فکرم درگیر رفتار هاش میشد بعد دائما حس کوچیک شدن داشتم حس میکردم فقط منم اون رو دوست دارم فکر کن چند تا پیام میدادم سین میزد جواب نمی‌داد گاهی اوقات بعدش میگفت چرت و پرت میگی از بس هی تموم کردم هی دوباره رفتم بهش پیام دادم خسته شدم ببخشید خیلی طولانی شد ولی نمیتونستم به کسی بگم چرا اتفاقا اوایل حس فرشته ها رو داشتم درست باهام رفتار می‌کرد ولی یه اتفاقاتی گذشت جز توهین چیزی ندیدم خواست جبران کنه گذشته رو ولی من دیگه حرفاش رو باور نداشتم 

درسته میگفت دوستم داره ولی رفتاراش اصلا اینو نشون نمی‌داد منم خسته بودم از این رفتار های ضد و نقیض ا ...

میدونم الان حالت خوب نیست ولی هیچ وقت به یکی شانس دوباره نده ، کسی که ارزش بهت نده رو بزار کنار از زندگیت خیلی راحت 

میدونم الان حالت خوب نیست ولی هیچ وقت به یکی شانس دوباره نده ، کسی که ارزش بهت نده رو بزار کنار از ز ...

اره قبلا شانس دوباره دادم البته چند باره ولی فایده نداشت چون یه حس خیلی بدی به تمام دخترا داشت 

الان واقعا هدفمه بزارمش کنار