2777
2789

سلام دوستان من چهارشنبه اول مرداد عمل اسلیو دارم ولی دقیقا یکم پریود میشم، چیکار کنم؟سند وصل میکنن تو عمل؟؟😭 و اگر نکته ی مهمی از عملتون میدونید که ممکنه به دردم بخوره بهم بگید😘

خدایا دخترم پناه رو به تو میسپارم نگهدارش باش

اسلیو همونه ک برا لاغریه؟

اگه اره من عمم و دختر خالم انجام داد عمم خیلی زود پاشد و کاراشو کرد اما دختر خالم تا یک سال هر هفته میرفت سرم میزد و حالش بد بود

بعد ی مدت رفتن باشگاه و الان خیلی لاغر و خوش اندام شدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسلیو همونه ک برا لاغریه؟اگه اره من عمم و دختر خالم انجام داد عمم خیلی زود پاشد و کاراشو کرد اما دخت ...

بله،نمیدونید سند وصل میکنن یا نه؟

خدایا دخترم پناه رو به تو میسپارم نگهدارش باش

در مورد پریود شدن به پزشکت بگو حتما 

راجع به عمل هم اگر به مهارت و تجربه دکتر اعتماد داری و جایی که عمل می کنی تجهیزات خوبی داره ، نگران نباش

برادرم تقریبا دو هفته ست عمل کرده و خداروشکر راضیه 

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️

عزیزم سوند وصل میکنن واسه ادرار چه ربط به واژن داره ، برو دکتر زنان قرص بهت بده بنداز عقب پریودتو خب ، یا عملتو بنداز عقب ، وسط عمل پریود بشی میخوای چیکار کنی ؟ بعدش میخوای چیکار کنی ؟ کی میخواد برات پد بزاره و برداره ؟ 😑😑😑 فک کردی میتونی خم بشی ؟ 

چرا؟ کاراشو کردم دیگه وقت گرفتم

خآله من ۱۲۶ کیلو بود رفت الان هر سری غذا بخوره حالت تهوع و خیلی اذیت داره 

میگه ارزش نداشت کاش با باشگاه وتغذیه سالم لاغر میکردم

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

اخه گفتن قرص هورمونی از یک ماه قبل نباید اصلا بخوری

تبریک‌میگم

واقعا کار خوبی میکنی 

خوش بحالت عمیقااا

بعد لذتش میبری

قرص هم نباید بخوری 

نوبتت بنداز عقب چند روز اگه میشه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

اگه با رژیم و ورزش ولو سخت امکان لاغریتون هست زیر تیغ جراحی ندارید

اگه اضافه وزنتون بیش از حد و غیر قابل کاهش هست که فقط میتونم براتون ارزوی سلامتی و امل موفق  داشته باشم

قطعا سوند وصل میکنن

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.