2777
2789

تاپیک پر بازدید رو دیدم 

بچه ها منم خیلیییی تنبلم، صبح ها هم ک تا دم ظهر خوابم ، یعنی بیشتر زن کاردانی نیستم ، مثلا به ذهنم نمیرسه عاقا این سطل آشغال اشپزخونه رو بشور هر چند روز ، ادویه حبوبات جدید میخری بریز توی جا ادویه ای همینطوری با پلاستیک نذار توی کابینت بعد جا ادویه ای هات خالی باشن🫠😂 یا اون چای ساز کوفتی گچ میگیره باید بشوریش هی وگرنه چایی گچ میخورین

حالا جدای از اون واقعا نمیکشم هر روز ی وعده غذا درست کنم نهایت میشه هفته ای دو سه بار ، البته زیاد میاد چند تا وعده میشه ولی در کل خیلی کم آشپزی می‌کنم

یا مثلا ظرف ها روی هم جمع میشه تا بذارم توی ماشین طرف شویی 

لباسهام ک همینطور ، گردگیری هم که افتضاح اصلا ب مغزم نمیرسه ی دستمال بردارم بکشم روی این میزها 🤦‍♀️قشنگ با خاک یکی شد میفهمم باید گردگیری کنم 

آرایش و خوشگل کردن توی خونه هم که هفت هشت ماهی ی بار شوهرم نق بزنه انجام میدم🥲🤦‍♀️

چقدر من وحشتناکم بچه ها ، حالا ک میگم میفهمم !! شوهرمم خیلییییی تاحالا نق زده بهم ولی نمی‌دونم چرا درست نمیشم، الانم باردارم کلا بدبخت همه رو خودش انجام میده که خونه بهم نریزه … ازم زده نشه جدی جدی؟ 

تازه استرس دارم با این سطح تنبلی بچه دنیا بیاد چطوری برسم ب کارها 🤦‍♀️

راهی دارین پیشنهاد بدین ؟ کسی هست مثل من باشه؟؟

راستش من خودم به عنوان یه زن،  وقتی یه خانوم تنبل میبینم دلم به حال شوهر و بچه هاش میسوزه چون خودم خیلی دقیق و تمیزم 

دوست دارم همیشه خونم تمیز مرتب و غذام به راه باشه 

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان که بارداری بیخیال شو استرتحت کن

در عوض من زرنگ شدم و خونم تمییزه شوهرم از خداشه تنبل باشم و بچه دار بشم برو خوش باش بذار شوهزتم کمکت کنه

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

راهش اینه کمی به خودت یه تکونی بدی،همه رو‌هم باهم انجام نده،هرروز دو سه تا کار، 

خودت از شلختگیت زده نمیشی؟حالا بقیه به کنار

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

خوشبحالتون بابا.من انقد استرسی ام ساعت ده بیای خونمون ناهارم آمادس

شبم ۶نشده شامم پخته

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
به ذهنت می رسهمنتها تنبلی می کنی

الان دیگه آنقدر گند زدم فهمیدم اوایل واقعا مامانم میومد میدید حرص میخورد بهم میگفت ، تازه میفهمیدم این کار ها رو باید بکنم

اتفاقا خوب همه چی رو میفهمی به نظرم مشکل از مرحله انجام دادنشه در کل تنبلی خوب نیست تو روحیه خودتم تاثیر منفی داره

‏به دیگران حق «متوسط »بودن بدهیم. آدم‌ها بضاعتهای مختلفی دارند ..راسل می‌گوید:گاهی دیگران حرف‌هایی میزنند که به مذاق ما خوش نمی اید باید تحمل کنیم.  اینجا از واژه «تحمل» استفاده میکنه نه «احترام»..
راهش اینه کمی به خودت یه تکونی بدی،همه رو‌هم باهم انجام نده،هرروز دو سه تا کار، خودت از شلختگیت زده ...

چرا خودمم عصابم خورد میشه گاهی ، ی مدت خوب میشم ولی باز به تنبلی برمیگردم