2777
2789
عنوان

رفلاکس معده

78 بازدید | 17 پست

سلام دوستان میخام یه نظرسنجی بکنم خواهشا هر کسی رفلاکس داره و با خوردن چیا بدتر میشه تو این تایپیک بنویسین خودم رفلاکس دارم میخام از تجربتون استفاده کنم و با خوردن چی بهتر شدین

خودم وقتی شیرینی یا گوشت زیاد میخورم خیلی ریفلاکس میشم نمیدونم چرا😐

ولی در کد بعد غذا نباید دراز بکشه يا بخوابه، بالشت خواب هم باید کوچیک نباشه دیشب بالشتمو بالا گذاشتم راحت شدم

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید سوال زیاد میپرسم...شما پرخوری هم دارین؟چه داروهایی میخورین؟تاثیر دارن.....من می‌دونم معدن مشکل داره و باعث بوی بد دهانم شده.....هنوز دکتر نرفتم ......به نظرت با دارو خوردن رفع میشه

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود...❤️
ببخشید سوال زیاد میپرسم...شما پرخوری هم دارین؟چه داروهایی میخورین؟تاثیر دارن.....من می‌دونم معدن مشک ...

خودم که دارو جواب نداده میخام اینجا نظرسنجی کنم ببینم دوستان چه قرصی میخورن که درمان شدن

خودم که دارو جواب نداده میخام اینجا نظرسنجی کنم ببینم دوستان چه قرصی میخورن که درمان شدن

یه سوال دیگه....شده موقع قورت دادن غذا مقداری ته حلق بمونه و پایین نره مثلاً یه مقدار کوچیک 

پارسال فکر میکردم به خاطر لوزست گیر کردن غذا و بوی بد دهان....لوزمو عمل کردم....ولی هنوز این مشکلو دارم....‌از همه بدتر بوی بدن دهن....واقعا نابودم کرد....دکتر معده و گوارش برم؟