سلام دوستان میخام یه نظرسنجی بکنم خواهشا هر کسی رفلاکس داره و با خوردن چیا بدتر میشه تو این تایپیک بنویسین خودم رفلاکس دارم میخام از تجربتون استفاده کنم و با خوردن چی بهتر شدین
ولی در کد بعد غذا نباید دراز بکشه يا بخوابه، بالشت خواب هم باید کوچیک نباشه دیشب بالشتمو بالا گذاشتم راحت شدم
اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(: امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببخشید سوال زیاد میپرسم...شما پرخوری هم دارین؟چه داروهایی میخورین؟تاثیر دارن.....من میدونم معدن مشکل داره و باعث بوی بد دهانم شده.....هنوز دکتر نرفتم ......به نظرت با دارو خوردن رفع میشه
پارسال فکر میکردم به خاطر لوزست گیر کردن غذا و بوی بد دهان....لوزمو عمل کردم....ولی هنوز این مشکلو دارم....از همه بدتر بوی بدن دهن....واقعا نابودم کرد....دکتر معده و گوارش برم؟