اینارا برو ب دولت بگو تهوع ومسیله هم اشتباهات تایپیه یکی اومده عقیده اش را بمن تحمیل کنه تندوسریع نوشتم نمیدونستم معلم ادبیات قراره بم نمره املا بده منم عزیزنونیستم بیای توهین کنی ی عزیزم بذاری اولش تو تعداد کتابا ک من خوندما شمردی؟دیگه دارم تواین کشور زندگی میکنم دیدم نژادپرستی وانواعشا .توحیلی انگارحوصله بحث داری گفتم دوست داری نژاد پرست باشی باش اینم بدون ک توازاول اومدی ریپلای کردی .عجب ادمی هستی هی میگی مهاجمن جنایتکارن انگار من رهبرورییس جمهورم یا من مرزارا بازگذاشتم مهاجرابیان مهاجم اونیکه ک ب کشور حمله میکنه ن اونی که ازادانه توکشور کارمیکنه وعلم الهدی میگه برادر دینی .دوست داری بشون توهین کنی دوست داری نژاد پرست باشی کسی جلوتانگرفته سالهاست اینجا بودن باتوهین ونژادپرستی رفتن؟ن با همکاری بااسراییل ولی دولت فهمید باید برن .
من توزندگیم نژادپرست نبودم نیستم نخواهم بود .انگار من راه دادم برااین خانم نوشتم نژادپرستی خوب نیس تو بت بزخورده ول کن منم نیستی بمن چه ک تومیخوای نژادپرست باشی والا من ک نمیتونم تفنک بذارم رو سر بقیه بگم باید مث من فکرکنید هرجورراحتی دیگم مناریپلای نکن برواینستا کامنت زیادهست اگه حوصلت زیاده اونجا جواب بده غلطای املایی وادبیاتیم بگیر بگو قوم ایرانی ن اقوام ایرانی بگو میخوای روصفحه کلیدت بزنی رو ی حواست باشه فشار بدی بشه ئ. ولمون کن حوصله داری انگار من ده پونزده میلیون افغانا راه دادم و رومنبر طرفشونا گرفتم زورت ب من رسیده من اصلا روم نمیشه بخوام نژادپرست باشم دلشم ندارم تو داری بسم الله .
کامنت قبلیم پاک نشد ولی واقعا میگم اگردیگه ریپلای کنی من دیگه کاسه صبرم لبریز شده و واینم یگم تعلیقی واینام برام مهم نیس ادم جرئت نمیکنه ی جانظرشا بنویسه حتما یکی پیدامیشه ناقیامت بحث کنه نظرشا بچلونه تومخ ادم