2777
2789
عنوان

رفتم بیرون شهر دختر بچه ی حرفی ب پسرم زد میخاست اشکم دربیاد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1819 بازدید | 100 پست
بدتر از کسی که هیچ کتابی نخونده، کسیه که فقط دو سه تا کتاب خوندهعزیزم ما ادعای کتاب خونیت میشه و نقل ...

اینارا برو ب دولت بگو تهوع هم اشتباه تایپیه .توحیلی انگارحوصله بحث داری گفتم دوست داری نژاد پرست باشی باش اینم بدون ک توازاول اومدی ریپلای کردی .عجب ادمی هستی هی میگی مهاجمن جنایتکارن انگار من رهبرورییس جمهورم یا من مرزارا بازگذاشتم مهاجرابیان مهاجم اونیکه ک ب کشور حمله میکنه ن اونی که ازادانه توکشور کارمیکنه وعلم الهدی میگه برادر دینی .دوست داری بشون توهین کنی دوست داری نژاد پرست باشی  کسی جلوتانگرفته سالهاست اینجا بودن باتوهین ونژادپرستی رفتن؟ن با همکاری بااسراییل ولی دولت فهمید باید برن .

من توزندگیم نژادپرست نبودم نیستم نخواهم بود دیگم  مناریپلای نکن .انگار من راه دادم برااین خانم نوشتم نژادپرستی خوب نیس تو بت بزخورده ول کن منم نیستی 

راستش من فرم چشمام بادومی و کشیدس بارها شده اتفاق افتاده ازم پرسیدن ایرانی هستی یا افغان؟ ایرانی هستی یا چینی؟ موضوع بدی نیست ‌ما مگه نمیگی نژاد پرست نباشید ایران و افعان چه فرقی داره جفتش نژاده دیگه 

اونها هم. رفتار بدی نداشتن صرفا سوال کردن نه نیاز به پنیک بود نه نفس نفس افتادن راستش اصلا نفهمیدم کدوم بخش آنقدر باعث شد ناراحت بشید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بدتر از کسی که هیچ کتابی نخونده، کسیه که فقط دو سه تا کتاب خوندهعزیزم ما ادعای کتاب خونیت میشه و نقل ...

اینارا برو ب دولت بگو تهوع ومسیله هم اشتباهات تایپیه یکی اومده عقیده اش را بمن تحمیل کنه تندوسریع نوشتم نمیدونستم معلم ادبیات قراره بم نمره املا بده منم عزیزنونیستم بیای توهین کنی ی عزیزم بذاری اولش تو تعداد کتابا ک من خوندما شمردی؟دیگه دارم تواین کشور زندگی میکنم دیدم نژادپرستی وانواعشا .توحیلی انگارحوصله بحث داری گفتم دوست داری نژاد پرست باشی باش اینم بدون ک توازاول اومدی ریپلای کردی .عجب ادمی هستی هی میگی مهاجمن جنایتکارن انگار من رهبرورییس جمهورم یا من مرزارا بازگذاشتم مهاجرابیان مهاجم اونیکه ک ب کشور حمله میکنه ن اونی که ازادانه توکشور کارمیکنه وعلم الهدی میگه برادر دینی .دوست داری بشون توهین کنی دوست داری نژاد پرست باشی کسی جلوتانگرفته سالهاست اینجا بودن باتوهین ونژادپرستی رفتن؟ن با همکاری بااسراییل ولی دولت فهمید باید برن .

من توزندگیم نژادپرست نبودم نیستم نخواهم بود .انگار من راه دادم برااین خانم نوشتم نژادپرستی خوب نیس تو بت بزخورده ول کن منم نیستی بمن چه ک تومیخوای نژادپرست باشی والا من ک نمیتونم تفنک بذارم رو سر بقیه بگم باید مث من فکرکنید هرجورراحتی دیگم مناریپلای نکن برواینستا کامنت زیادهست اگه حوصلت زیاده اونجا جواب بده غلطای املایی وادبیاتیم بگیر بگو قوم ایرانی ن اقوام ایرانی بگو میخوای روصفحه کلیدت بزنی رو ی حواست باشه فشار بدی بشه ئ. ولمون کن حوصله داری انگار من ده پونزده میلیون افغانا راه دادم و رومنبر طرفشونا گرفتم زورت ب من رسیده من اصلا روم نمیشه بخوام نژادپرست باشم دلشم ندارم تو داری بسم الله .

کامنت قبلیم پاک نشد ولی واقعا میگم اگردیگه ریپلای کنی من دیگه کاسه صبرم لبریز شده و واینم یگم تعلیقی واینام برام مهم نیس ادم جرئت نمیکنه ی جانظرشا بنویسه حتما یکی پیدامیشه ناقیامت بحث کنه نظرشا بچلونه تومخ ادم

دیروز پنیک شدم جوری تپش قلب گرفتم من غش میکردم از فشار عصبی الان شوهرم اینقدر حواسش هس عصبی نشم الان ...

باراول پرسیدجواب میدادی نه عزیزم نه نیازبه عصبانیت داشت نه فشارعصبی  الان بزرگ تاکوچک نسبت به اتباع گارددارن منم جایی ببینمشون سریع زنگ میزنم پلیس

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اینارا برو ب دولت بگو تهوع هم اشتباه تایپیه .توحیلی انگارحوصله بحث داری گفتم دوست داری نژاد پرست باش ...

عزیزم تو داری کل ایرانیا رو نژادپرست خراب میکنی 

ما نژادپرست نیستیم ما فقط در برابر یه مشت انگل وایسادیم

اون بچه هم حاصل یه تربیت غلط بوده و کم تجربه

کاش شما یکم بهتر شرایط رو مدیریت میکردی که بچتون هم یاد بگیره درست و محترمانه از خودش دفاع کنه. میتونستی بری نزدیک بچه ها دست بچتو بگیری صورتشو ببوسی و اروم بهشون بگی ما از قوم ترکمن هستیم و براشون یکم توضیح میدادی با توجه ب اینکه میگی۱۳سالش بوده قاعدتا با صحبت کردن و شنیدن لهجه ی خود شما میفهمید ک اشتباه کرده. 

@لیدی_میو‍ احم ق  دوزاری د  من ری دم تواون کله گنده بی مصرفت ک اصلا مغزی توش نیس بتوچه ک من میگم نژادپرستی خوب نیس تو حیوونی تو قلب نداری تو بی رحمی باش بمن چه تربیت خانوادگیته اینقدر خودت وحیوونای دور وبرت نژادپرستن ک تحمل نداری یکی مث من فکر کنه  وبگه ماحق نداریم بدباشیم .من مث تونیستم انسانم ب خودم اجازه نمیدم ب هم نوع خودم توهین کنم چون اواره و بدبخت بوده و مهاجرت کرده ایران و وظیفه دولت بوده ک  سروسامونشون بده وکوتاهی کرده حالا من باید بانژادپرستی کوتاهی دولتا جبران کنم؟  من ن خونه دارم بشون اجاره بدم ن بشون تابحال کار دادم . خیری نرسوندم ولی شر هم نمیرسونم چون دل شکستن تاوان داره چون اینده مشخص نیس چون معلوم نیس فردای من ایرانی چطور بشه دوست ندارم ی روزی چوب رفتارای زشتم را با یک مهاجر غریبه بخورم دوست ندارم کارمابیاد سراغم .برو نژادپرست باش بروعقده هاناسرشون خالی کن خودت میدونی واین دنیا واون دنیات .قشنگ خدا بجای مغز ی کپه ع ن گذاشته برات خیلی نفهمی ک اینقدر بی شعوری اینقدر روانی ای ک نمیتونی درک کنی خیلیا شبیه توان ولی ی عده هم شبیه منن و این من همیشه من میمونه تبدیل ب توی کفتار نمیشه .ومنم قرارنیس بخاطر ضربات روحی ای ک ی مهاجر افغان تو ی خرابه برات درست کرده مث توبشم ک میای اکانت جدیدمیسازی    نمیدونم مشکلات تو ودرددلای تو چ ربطی ب من داره چرا فکرمیکنی من حوصله دارم ب کی ر وغزلای تو گوش بدم و بگم ای وای باخودت مادرت یاهرکسیت ی جایی ی مهاجر فلان کارا کرده ازاین ب بعد هرافغانی توخیابون دیدم بشون توهین میکنم چون حسنه .خانم معلم چند بم نمره میدی؟فاصله هارا رعایت نکردم چون قرارنیس پایان نامه تایپ کنم توهم اگه مشکل خوندن داری دیگه بمن ربطی نداره .اینم بگم ک همین ک اسم عنت رادیدم بدون خوندن جوابتا دادم چون قرار نیس چشمم را بخاطر اسهالایی ک ازفکر تومیاد توانگشتات کثیف کنم .سیک تیر بابا حوالت ب ...هرچی مهاجره بروحالشا ببر .توپارکینگ خونتون صندلی بذار افراد مسنا جمع کن بشون سوادیادبده خیلی عقده تدریس داری و بگی استادادبیاتی .ری دم تو همه جات مخصوصا دهنت ک بوی خوب بده  وتوی مغز عن یت اسمتم بذار لیدی واق واق ک بت بخوره بفهمی ی ادم نمیخواد مث توباشه قرارنیس قم بلشا بگیری بکنی تودهنت درنیاری .خوردی؟سیرشدی؟بروتوخیابون مهاجر ببین ومال اونارم بخور هم تلافی  ظلمی ک ی هزاره ن ی تاجیک ن ی پشتون( گفتی انواعشون چیان)بت کردنا دربیار هم اینکه دهنتا از روی کیون من بردار ؟وای چقدرم ب حرف من ربط داشت اخه انواعشون بمن چه ب این جمله ک نژادپرستی زشته چی بود؟خیلی عجیب قم بل مناگرفتی ولم نمیکنی شاید خودت حاصل تجاوز ی مهاحرباشی شاید حانوادت تیتراخبار حوادث نای ازجنایات مهاحرابودن نمیدونم امیدوارم شفا پیداکنی ب شدت روح وروانت بهم ریختس وفکرمیکنی اگر بتونی همه رانژادپرست کنی خوب باشه ولی باور کن تابمیری این رنج باتوهست کاریش نمیشه کردواینم بگم حرفای تو راپشم در ماتحتمم حساب نمیکنم اما میتونی زرتابزنی بدون خوندن فحشت میدم دوباره کثوگانوم 

باخودم گفتم اگه این عنگانوم دوباره اومد رو نوتیفیکیشن نمیخونم چ زری زده اما میرینم بش خودتا خسته نکن بازم جواب بدی نمیخونم امافحش کشت میکنم خیلیم فحش دوست داری وخیلیم بی غیرتی چون بت گفتم 

استارتر جان

شما حتما باید آرامبخش مصرف کنی و تحت مشاوره باشی تا این چیزها باعث تنش در شما نشه.یکمی احساس میکنم رو اعصابت کنترل کافی نداری🌸💐

بعدم دختر سیزده ساله ای که هنوز با بچه های چهار پنج ساله بازی می کنه نمیشه ازش توقع درک بالا داشت.اون اگه عاقل بود به بچه ی نصف خودش نمیگفت افغانی.

مسخره ات کنند 'انتقاد' است جواب اگر بدهی،بی جنبه ای! (بخشی از صحبت شهید آوینی که دقیقا شبیه محیط اینجاست.)

استارتر جانشما حتما باید آرامبخش مصرف کنی و تحت مشاوره باشی تا این چیزها باعث تنش در شما نشه.یکمی اح ...

من چندسال پیش بخاطر مشکلات خانوادگی خیلی دچار تنش شدم وقتی غش میکردم تا چندساعت بدنم لمس مطلق بود حتی نمیتونستم دستام تکون بدم ام ار ای شدم سی تی اس کن گفتن شاید ام اس باشه ولی چیزی دیده نشد برای همین قرص مصرف میکردم 

بعد از اون آدمای سمی زندگیم خیلی کم کردم رفت و امد ب حداقل رسوندم جوری ک از اخرین حال خرابی ام 2سال میگذره چون همسرم مدیریت میکرد و نمیذاشت عصبی بشم 

چون خیلی تو خودم میریزم داغون میشم از بس تحقیر و حاضرجوابی و توهین شنیدم و هی گفتم فلانی بزرگتر جوابشو ندم زشته ولش کنم بهمانی چیزی ب دلش نیس ب دل نگیرم فقط خودمو داغون کردم

اون بچه هم حاصل یه تربیت غلط بوده و کم تجربهکاش شما یکم بهتر شرایط رو مدیریت میکردی که بچتون هم یاد ...

من عزیزم توهینی نکردم دختره ده منو می‌داشت تو جیبش جوری سر بچه ها داد و بیداد میکرد ک باید میدیدی 

بعدم اونو باید مادرش تربیت کنه اصلا ی بچه افغانی ببینه باید بگه تو افغانی یانه اون بچه رو تحقیر کنه