2777
2789

من خونم کوچیکه 

دوتا اتاق کوچولو داریم ک نهایت تخت و اینا توش جا شده 

چرخ خیاطیمو گذاشتم رو میز نهارخوری ک مهمون میاد جمعش میکنم 

و شده نجات دهنده ی من از کلی حس بد کسلی افسردگی بی قراری 

هرروز یکم خیاطی میکردم و از سختی هاش میگفتم تو دلم ک اه این چیه من شروع کردم خودمو اسیر کردم کل خونه شده نخ 

میدادم خیاط می‌دوخت راحت 

ولی نمیدونستم این وسیله چقدر تو حال خوب من تاثیر داره 

چرخم مونده خونه ی پدرم(ده روز رفتم شهرشون مادرم گفت بیار اینجا پارچه داری بدوز ده روز اینجایی کاری نداری ک )رفتم و موقع برگشت ی مهمان ناخوانده اومد باهامون و تو ماشین جا نشد 

حالا نمیدونید بچه ها چ حالیم دایم خسته و کسلم حوصله ی هیچکاریو ندارم 

هی میرم اینستا کلافه میشم 

میام اینجا کلافه میشم هی به اینو اون زنگ میزنم درحین مکالمه با خودم میگم اه کی قطع می‌کنه قطع می‌کنه احساس تنهایی میکنم وسواسم برگشته ب کوچکترین لکه ها حساس شدم 

ولی وقتی چرخم بود اصلا ذهنم مجال این حس هارو نداشت 

فردا میرم میارمش 

شده حتی گل و سر اینا هم درست کنید درست کنید ک بی نهایت تو روحیه تون تاثیر مثبت داره 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
باید علاقه پشتش باشه .

میدونی متاسفانه پرش فکریم زیاده وقتی چیزی میدوزم ی کاری مونده باشه اذیتم می‌کنه وگرنه از دوختن لذت میبرم

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونی متاسفانه پرش فکریم زیاده وقتی چیزی میدوزم ی کاری مونده باشه اذیتم می‌کنه وگرنه از دوختن لذت م ...

میگم علاقه پشتش باید باسه تا این حسا منتقل بشه به روحو جسم .مثل خیاطی کردن ،بعضیا ارایشگری مو کوتاه کردن خیلی چیزای دیگه