2777
2789
عنوان

از مزایای دختر داشتن بگید

335 بازدید | 32 پست

نی نیم دخمله،  هر دو جنسیتو دوست داشتم، ولی از اول انگار خودم متوجه شده بودم دختره خیلی به دختر دل بسته بودم. 

از حسن های دخمل داشتن بگید برام😁

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑

نگم برات    ب دنیا بیا انگار خدا برات بک فرشته داده و قطعا همه دخترا  فرشته هستن

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من مخالف داشتن پسر هستم و اصلا پسر دوست ندارم

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

فقط دلم میخاد زودتر بگذره و بتونم بغلش کنم 

از اول بارداری خواب نوزاد دختر میدیدم ک خیلی ارومه ولی لاغره 

من مخالف داشتن پسر هستم و اصلا پسر دوست ندارم

پسر هم خوبه 

ولی الان ک دختر دار شدم دلم میخاد حتما بجه بعدیم دختر باشه. 

دختر خواهر میخاد 

من خودم دخترم آرزوی سلامتی دارم براتون ولی ظلم‌نکنید به ماها من مامانم از بس غر میزنه و قهر میکنه باهام دلم میخواد دور بشم ازش این بلاها سر ما نیارید امیدوارم مامان خوبی بشی دختر داشتن لیاقت میخواد که مامان من لیاقت نداره 

از افتادن نترس،از تلاش نکردن بترس، فکرت رو از(نمیتونم ) پاک کن ،بهترین امادگیبرای فرداانجام دادنبهترینتدر امروزه ،ب بقیه اجازه نده بهت بگن ک تو کی هستی🧜🏼‍♀️🧜 کاربری به دست سه نفر میباشد   منو دو تا دخترام 🍂 میشه واسه قبولی دخترم یه صلوات بفرستی؟🙏🥰 

دختر رحمته 

خنده هایش باعث شادی میشه 

لباساشو تنش می‌کنی موهاشو که میبافی من و همسرم اینقدر ذوق میکنیم😍😍😍😍😍

اصلا صدای خنده هایش تو خونه خیلی قشنگه😘😘😘

پیامبر هم میگن از خوش یمنی و خوبی زن است که اولین فرزندش دختر باشد 🌱🌱🌱

فقط 31 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»»

ای جان خدا حفظش کنه 

باردارم ولی نمیدونم چیه 

دیشب داشتم فکر میکردم اگه دختر باشه خوبه ولی به نظرم خیلی سخته 

دختر حساس و لطیف هست خیلی باید با احتیاط حمل بشه   

ولی جدای از شوخی دیشب یه لحظه ترسیدم 

خیلی آروم تر از پسرانولی دردسرش بیشتره:)لطفاً حواست باشه بهش چه حرفایی میزنییک ماهه بخاطر حرفای ماما ...

چی میگشیم از دست مامانا تو هم مثل منی

از افتادن نترس،از تلاش نکردن بترس، فکرت رو از(نمیتونم ) پاک کن ،بهترین امادگیبرای فرداانجام دادنبهترینتدر امروزه ،ب بقیه اجازه نده بهت بگن ک تو کی هستی🧜🏼‍♀️🧜 کاربری به دست سه نفر میباشد   منو دو تا دخترام 🍂 میشه واسه قبولی دخترم یه صلوات بفرستی؟🙏🥰