2777
2789
عنوان

بچه ناخواسته

354 بازدید | 18 پست

ولی خیلی درد بدیه ها:))

که بچه به قول خودشون "ناخواسته" باشی

که بعد ۱۹ سال نخوانت 

که تقریبا هفته ای چندبار توی دعوا بگن ما توروخدا نمی‌خواستیم و ازت طلبکار باشن

توی دعواهای خودشون، دعواهایی که به من هیچ ربطی نداره 

خیلی درد بدیه که قلبت مچاله بشه بشنوی بقیه مادر و پدر دارن، 

نه ماکتش رو:)

مادر و پدر داشتن هم عقده شده برام

نه دوست خوبی دارم

نه خانواده دارم

خودمم و خدای خودم

عدالت دنیاست دیگه..

عجب.  حالا ناخواسته هم باشی تقصیر تو چیه؟  بی کفایتی اونها بوده که عرضه نداشتن جلوگیری کنند!   

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

عجب. حالا ناخواسته هم باشی تقصیر تو چیه؟ بی کفایتی اونها بوده که عرضه نداشتن جلوگیری کنند!

نمیدونم

فقط میدونم بارها گفتن ما تورو نمی‌خواستیم. 

می‌خواستیم سقطت کنیم 

و و و و ..  :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونمفقط میدونم بارها گفتن ما تورو نمی‌خواستیم. می‌خواستیم سقطت کنیم و و و و .. :)

این موقع ها سکوت نکن.  بگو کاش پدر و مادرتون شما رو سقط کرده بودن تا الان منم بدبخت نشده بودم.  هر کسی بچه شماها باشه بدبخته چون باید به پای ندونم کاری های شما بسوزه . 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

چطور عشق و حالشو میخواستن... تو این وسط یهو ناخواسته شدی؟ ولشون کن اهمیت نده

نذار حرفای چنین آدمایی باعث بشه خودتو بی‌ارزش ببینی، به رفتارها نگاه کن تا بفهمی بی‌ارزش واقعی کیه تو خونتون...

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

بعد استارتر می دونستی تقریبا یک سوم بچه ها ناخواسته هستن.  بعد به قول یه روحانی بود می گفت نگین ناخواسته. بگین خدا خواسته.  چون این بچه ها به خواست خدا آمدن 

این موقع ها سکوت نکن. بگو کاش پدر و مادرتون شما رو سقط کرده بودن تا الان منم بدبخت نشده بودم. هر ک ...

فقط دلم میخواد بشینم تا توان دارم گریه کنم 

همه جا تیره و تاره برام

عرضه ی خودکشی ام ندارم..

من سومیم ناخواسته شد

البته ما بهش میگیم خدا خواسته.

ولی قرار شد به همه بگیم میخواستیم، قرار شد کسی نفهمه چون این نگاه تا اخر عمر روش میمونه...

بعدم اصلا ناخواسته ینی چی؟! بگو ببخشیدا خودتون ک‌میدونین چیکار کردین، خیلی ببخشید غلط خودتونه، بچه اختیار نداشته شما ک اختیار داشتید.

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

بعد استارتر می دونستی تقریبا یک سوم بچه ها ناخواسته هستن. بعد به قول یه روحانی بود می گفت نگین ناخو ...

ولی اخه نمیان هر هفته چندبار به روش بیارن که تو ناخواسته بودیا 

ما رو نمیخواستم 

و حس اضافه بودن بدن بهش

تو خونه ای که برای غذا هم سرم منت میذارن 

تو خونه ای که تنها هزینه ای که برای اینا دارم، 

پول غذا و سال دوبار لباسه،

تو خونه ای که ۲۴ ساعته دعواست 

با یه پدر پارانوئید،

من چیکار کنم؟ :))

ای کاش فقط زودتر بمیرم 

همین 

چطور عشق و حالشو میخواستن... تو این وسط یهو ناخواسته شدی؟ ولشون کن اهمیت ندهنذار حرفای چنین آدمایی ب ...

تا حالا کسی رو دیدی که از پدر و مادر خودش متنفر باشه؟ 

من از اون آدمای

که فقط دلم میخواد نبینمشون 

هیچکدومشونو 

ذره ای علاقه و محبت توی قلبم و وجودم نسبت بهشون ندارم

من سومیم ناخواسته شدالبته ما بهش میگیم خدا خواسته.ولی قرار شد به همه بگیم میخواستیم، قرار شد کسی نفه ...

همیشه طوری باهام رفتار میشه که انگار من خواستم بچه اینا باشم 

که انگار چه تحفه هایی ان و باعث افتخاره من بچشونم 

اتفاقا مایه خجالته 

حالم از هر جفتشون به هم میخوره

نمیدونم خدا با چیا منو داره امتحان میکنه

فقط ای کاش میتونستم یه بلایی سرخودم بیارم

فقط این مشکل نیست ها

تو این خونه بیست و چهار ساعته دعواست 

این یکیشه

اولین بارشونم نیست 

هفته ای نیست که اینو نگن به من

وااای حرصم گرفت بگو نمی‌خواستی نوزده سال پیش مینداختی عشق و حالشو شما کردین 19 سال من دارم زجر میکشم

به معنای واقعی، 

اینجا با جهنم هیچ فرقی نداره. :)

و تنها آرزوم الان، مرگه