2777
2789

گواهیناممو گفتن خدا سال بعد میاد دم در خونه و شرایط جنگیه😑 

حالا چیزی موقت هس بدن بما رانندگی کنیم؟ 

وعده ی دروغ "پیگرد الهی" دارد... 

خوداموزشگاه برات ثبت سیستم میکنه بهشون بگو میخوام بشینم پشت ماشین لطفاثبتش کنید دیگه افسرجلوت گرفت کدملی بده مشخص میشه داری وفتی اموزشگاه تایید دادثبت کرده بشین قبلشم چون مطمعن بشی به یه پلیس بگو استعلام کنه ببینه ثبته یانه برای استعلام فقط کدملی نیازه

به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️هر کاربری رو بدون دلیل لایک کردم یعنی تو امضاش گفته برام دعا کنین من براش دعا کردم یا گفته صلوات بفرستین براش فرستادم و لایکش کردم.                                                           تلخ ترین لحظه شنیدن  خبر خودکشی دوست عزیزم  بود😭💔 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم🌹🙏🏼

حالاچرا سال بعد گواهینامه های جدید که سیمکارت نداره بارکد داره نیست جوری که بگی بخاطر سیمکارت معطل بشی پبگیرشو شاید اموزشگاه هنوزاسمت ردنکرده اخه ازمن 5روز بعد اتش بس جنگ اومد ینی 35روزکاری بعداینکه قبول شدم اومد

به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️هر کاربری رو بدون دلیل لایک کردم یعنی تو امضاش گفته برام دعا کنین من براش دعا کردم یا گفته صلوات بفرستین براش فرستادم و لایکش کردم.                                                           تلخ ترین لحظه شنیدن  خبر خودکشی دوست عزیزم  بود😭💔 
حالاچرا سال بعد گواهینامه های جدید که سیمکارت نداره بارکد داره نیست جوری که بگی بخاطر سیمکارت معطل ب ...

آموزشگاه اینطور گفت بمن که خیلی دیر میاد 

من ۱۰ تیر دقیقا قبول شدم 

پدرم نمیذاره ماشینمو ببرم بیرون میگه بذار گواهینامت بیاد بعد ( که اگه تصادف کردی بتونی بیمه استفاده کنی)  

اما ماشینه خب خراب میشه اگه تکون نخوره و صرفا استارتش بزنیم تقریبا سه ماهه اینطوریه 

جدای این اصلا من برای کار دارم میرم شهرستانای اطراف و خیلی کارم لنگه 

همین فردا یا امروز میرم آموزشگاه بقول شما ببینم چه میکنن

وعده ی دروغ "پیگرد الهی" دارد...