2777
2789
عنوان

حیوان خانگی

47 بازدید | 8 پست

ن 4تا گربه دار و 1 سگ

همه آدمای اطرافم درباره اینکه من اینارو نگه ندارم و جاش برم به انسانا کمک کنم نظر میدن
فامیل اشنا
حتی بهترین دوستم
واقعا دلخورم ازشون
از بهترین دوستم شدیدا دلخورم
هیچوقت عشق بین منو پت هامو درک نکرد

واقعا چرا نظر میدید مگه ما راجب زندگی شما نظر میدیم؟

اگر علاقه داری نگهشون دار به حرف اطرافیان هم گوش نده بگو باشه و کار خودتو بکن من متاهلم و عروس هلندی داشتم مامانم میگفت پرنده تو خونه چون قفس داره انرژی منفیه و از این حرفا میگفتم باشه امروز فردا ردش میکنم یه سال و نیم با امروز فردا کردن چرخوندم تا که خودش مرد حیوونی دوباره یه عروس دیگه آوردم کلا حرف حرف خودمه 😅

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

اگر علاقه داری نگهشون دار به حرف اطرافیان هم گوش نده بگو باشه و کار خودتو بکن من متاهلم و عروس هلندی ...

ای بابا ناراحت شدم

من ک در نهایت کار خودمو میکنم
ولی درک نمیکنم دوست صمیمی من خیلی خوش اخلاقو مهربونو با شخصیته
نمیفهمم چرا نباید عشق به حیوونارو درک کنه:|

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای بابا ناراحت شدممن ک در نهایت کار خودمو میکنمولی درک نمیکنم دوست صمیمی من خیلی خوش اخلاقو مهربونو ...

خیلیا هستن به حیوانات علاقه ندارن شوهر من با پرنده مشکل نداره با سگ و گربه و خرگوش و بقیه حیوانات چرا اصلا حاضر نیست برای یک روزم حتی تو حیاط خونه یه گربه نگهداری کنیم ولی برعکس اگر به من بود تا الان خونمون شده بود باغ وحش 🤣🤣🤣

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

پس خداروشکر ما جفتمون باغ وحش دوسداریم😂😂😂

آره چی تو این دنیا لذت بخش تر از این نظر منو میخوای بیا بریم درخواست بدیم ما رو هم استخدام کنن 😂😅

🤣😭🥺اره من دوسدارمم

منم به خدا 🥲