2777
2789
عنوان

مجله ی اکونونست

50 بازدید | 8 پست

پایان هر سال روی جلد اول مجله ی شد اتفاقاتی که توی سال جدید قرار اتفاق بیفته رو میاره دقیق ترین پیشگوی دنیاست حتی میگن ویروس کرونا هم به درستی پیش‌بینی کرده بوده اتفاقاتی که واسه سال ۲۰۲۵ پیش‌بینی کرده

آتش سوزی لوس آنجلس 

انفجار اتمی 

وقوع یک انقلاب 

ی ویروس بدتر کششننده تر از کرونا توی قاره آسیا آفریقا 

سقوط اقتصاد چین 

ملاقات با فرا زمینی ها

به نظرتون این پیش‌بینی هاش درسته اطلاعات بیشتری در موردش دارید 

لوس آنجلس مگه آتیش نگرفت

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره

از نظر من درست میگه

چون منم شنیدم چندبار پیشگویی مردم درست بوده

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

اره

به نظر من درست میگه 

چون منم خوندم چندبار پیشگویی کرده درسته

همون جایی که میگه سقوط اقتصاد چین مشخصه چقدر مسخره ست چین الان اقتصادش از امریکا بزرگ تره اگر چین اق ...

مذاکرات با ایران به خاطر اینه دیگه تحریم های آمریکا بیشتر به سود چین شده که نفت کشور رو قاچاقی مفت میخوره 

مذاکرات با ایران به خاطر اینه دیگه تحریم های آمریکا بیشتر به سود چین شده که نفت کشور رو قاچاقی مفت م ...

این چه حرفیه خواهر من چین از ما نفت نمی‌خرید ما الان اوضاع مون از کشور های آفریقایی بدتر بود این حرفای قشنگ قشنگ رو باور نکنید ما ۹۰ درصد وابسته به نفت هستیم چین خیلی برادری هم داره میکنه با این همه تحریم از ما نفت میخره تو جهان کسی اصلا از ایران نفت نمیخره این مذاکرات با امریکا هم بازی سیاسیه بعضی جریان های ایرانیه وگرنه همه دنیا میدونن ایران و آمریکا به توافق نمیرسن 

این چه حرفیه خواهر من چین از ما نفت نمی‌خرید ما الان اوضاع مون از کشور های آفریقایی بدتر بود این حرف ...

من نگفتم چین بده ترحیم ها رو دور می‌زنه میاد نفت ایران رو میخوره اگه چین نبود الان ورشکست می شودیم ولی خوب چون تحریم فشار روی ایرانه نصب قیمت میخوره    ولی خوب آمریکا اینو نمی‌خوان دیگه