2777
2789
تنها راهم همینه....چون واقعا تحمل بی فرهنگی و بی شخصیتیشون ندارم دیگه...عذر میخام میگم ولی واقعااااا ...

بهترین کاره

کلا سعی کن خودتو سرگرم کنی برو باشگاه دوست پیدا کن

زندگی من آن چیزی است که برایش میجنگم🗽

عزیزم اولا همیشه با خودت بگو اونا خاندان شوهر و از استان دیگری هستند پس قطعا منو دوست ندارند و دلیلی ...

مثلا آخرین بار خواهر شوهر سر اینکه من شام درست کردم و انتظار داشت که من ظرف هارو بشورم باهام بحث کرد و منم قهر کردم زدم بیرون و الان۱۰روزه نرفتم....البته جواب دادم که آشپزی خیلی سخت تره و هرکس به قاعده کار کنه....اون جاریمم بود اونکه اصلا به خودش نگرفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آشپزی کردی و نمیخای ظرف بشوری بگو دیگه بسه من کلی کار کردم دیگه نوبت شما تنبل هاست البته با پوزخند و ...

همیشه گارد دارن نسبت به من.....اصلا در این حد راحتی نیستم باهاشون

کاش بیاین اصفهان زندگی کنید. به شوهرت بگو یا با خونوادش حرف بزنه یا دیگه پاتو اونجا نمیزاری. بعدم می ...

شرایط اصفهان رفتن رو ندارم....من آرزومه برگردم اصفهان...وقتی میرم خونه بابام دلم نمیخاد برگردم با گریه برمیگردم

مثلا آخرین بار خواهر شوهر سر اینکه من شام درست کردم و انتظار داشت که من ظرف هارو بشورم باهام بحث کرد ...

وا یعنی نشستید بحث کردید کی بشوره؟ اینقدر رو در رو ؟ اصلا چرا نهار شام اونجا می مانید؟ با محل زندگی خودت و شوهرت فاصله داره . 

بهترین کارهکلا سعی کن خودتو سرگرم کنی برو باشگاه دوست پیدا کن

میدونی نمیخام توهین قومیتی کنم....ولی واقعا مردم لر یاسوج عجیبن بنظرم هیچ غریبه ای نمیتونه باهاشون کنار بیاد

میدونی من متاسفانه یه چهره ای دارم که در نگاه اول کسی ببینه میگه وای چقدر خودشو میگیره با چقدر کلاس ...

خیلی بهتر ....بگیر خودتو 

هیچ وقتم در مورد خودت  چیزتیی که به نظرت نکات منفیه بهشون نگو ..مگه اونا میگن؟...حتی اونا گفتن فلان اخلاق بدو داری بگو نه اتفاقا خیلیم خوبه 

منم میخواستم بگم انتظار محبت و فلان نداشته باش که اون دوستمون گفتن 

منم جاریم دخترخاله شوهرشه خیلی فرق میزارن منم میگم اشکال نداره فامیلشونه طبیعیه ولی  کاراشونم دختر خاله انجام بده 

خیلی حس بدیه

وا یعنی نشستید بحث کردید کی بشوره؟ اینقدر رو در رو ؟ اصلا چرا نهار شام اونجا می مانید؟ با محل زندگی ...

اره اون شروع کرد در کمال بی تربیتی....من شام درست کردم بردم...سفره آماده کردم خوردن ...تا نیم ساعت خواهر شوهر و جاریم که اصلا دست به سفره نزدن که جمع کنند منتظر من بودن و. وقتی جمع کردن بحث رو شروع کرد.....یه خیابون فاصله دارین

میدونی نمیخام توهین قومیتی کنم....ولی واقعا مردم لر یاسوج عجیبن بنظرم هیچ غریبه ای نمیتونه باهاشون ک ...

میدونم عزیزم من خودم لرم البته یاسوجی نیستم اما خب به هرحال آشنایی دارم اما باور کن که همشون اینجوری نیستن درسته ی سری آدم بی فرهنگ هنوز وجود داره اما خیلیاشون هم آدمای نازنین و درستین

زندگی من آن چیزی است که برایش میجنگم🗽